HP Pavilion 15-eg2772nd Review
7 augustus 2023, laatste update op 7 augustus 2023, 129 views
Rapporteer
Product geleend
Toen ik kreeg te horen dat ik deze laptop mocht testen was ik in de wolken. Het was ook de enige laptop die ik had gekozen om hopelijk te mogen reviewen.
Ik kan u eerlijk zeggen dat mijn droom is uitgekomen met het testen van deze laptop want ik weet nu waarvoor ik hard ga sparen. Dit is een laptop waar u echt zoveel nieuwe dingen gaat creëren of leren. Deze laptop is jammer genoeg niet geschikt voor gamers.
Pluspunten
- Hoge kwaliteit beeldscherm
- Verlicht toetsenbord kan op 3 standen
- Licht gewicht
- Aparte numeriek
- Zeer makkelijk te bedienen
- Vingerafdruk ontgrendelen
Minpunten
- Niet geschikt voor gamers
- 2 usb poorten vind ik weinig maar dat is zo op te lossen
Wat een eer was het om deze laptop te mogen testen en echt dit is werkelijk een super laptop.
Het is scherm lijkt veel groter en ik denk ook dat het komt omdat je een aparte numeriek aan de zijkant hebt. En de verlichting is echt zo goed, net als de verlichting van het beeldscherm en het geluid is geweldig.
Sowieso het koppelen aan je telefoon is binnen 2 tellen gedaan dus je kan alles zo overzetten en bluetooth idem dito alles is zo snel verbonden dat het mij echt sprakeloos heeft gemaakt.
Het scherm lijkt ook veel groter door de numeriek die apart nog op het toetsenbord zit en het beeldscherm is zo helder en zit ook voor in de avonden een nachtfunctie op waardoor het blauw in het scherm word verminderd.
Ook kan u de verlichting van het toetsenbord stellen wat natuurlijk ook ideaal is.
Het enige echte negatieve wat ik kan bedenken is dat er maar 2 usb poorten zijn maar dat is simpel op te lossen.
Ik kan zo nog uren doorgaan hoe geweldig deze laptop is want dat is het gewoon. U zal er geen spijt van krijgen als u deze aanschaft en u zal er nog jaren plezier van hebben net als dat ik heb gehad in deze tijd.
100% een droom om in huis te hebben en iemand of u zelf heel veel plezier te geven.