Steelseries Arctis Nova 4 Review

11 juli 2023, laatste update op 11 juli 2023, 203 views Rapporteer

Mooi helder geluid, dankzij de inschuifbare microfoon zeer duidelijk te verstaan met goede geluidskwaliteit

Pluspunten

• Externe microfoon
  • Microfoon is opbergbaar
  • Heldere verbinding

Minpunten

• Extra dongel

De afgelopen weken deze headset mogen testen. Met mijn oude bluetooth headset kreeg ik continu klachten over het geluid van mijn microfoon dus ik keek erg uit naar deze set. Na het verstellen van de hoofdband zit de pasvorm uitstekend op mijn hoofd. Doordat het een los elastiek is over je hoofd is het niet zo broeierig op je hoofd. Het connecten ging zeer eenvoudig toen ik er eenmaal achter was dat het geen bluetooth was ;) De verbinding tussen de laptop en de headset is door het aparte dongeltje kraakhelder. In combinatie met de uitschuifbare microfoon krijg ik nooit meer klachten. Het geluid in de set zelf is helder en ruim voldoende.

De dongel zelf vind ik behoorlijk irritant, hij moet via USB-C en eigenlijk wel via verlengkabel want hij is zo breed dat hij gegarandeerd over meerdere poorten heen gaat. Lijkt wat dat betreft te zijn ontworpen voor een telefoon, gezien het dezelfde breedte heeft.

Heb jij ook een Steelseries Arctis Nova 4?