€ 272,17 bij Amazon.nl

DJI RC-RM330 Smart Remote Controller - Grijs Review

13 juni 2023, laatste update op 13 juni 2023, 486 views Rapporteer

Het los kopen van de controller kost teveel geld, kan je net zo goed een tablet mee kopen.
Echter, als jij en combo koopt met een drone erbij, is het de comfort toch wel waard.
Een super helder scherm, geen afleidingen van je telefoon, een zekere "luxe comfort" die ik niet kan missen.

Pluspunten

• Super helder
  • Voelt professioneel
  • Geen telefonische afleidingen

Minpunten

• Joysticks erop zetten is irritant
  • Mist sim & third party apps

Week geleden DJI Mini 3 pro gekocht, de DJI Spark is beetje outdated dus werd tijd!
Met de Smart controller, na wat twijfelen.

Het scherm is super helder, mijn telefoon komt niet is in de buurt.
Ik heb niet is 1 keer zitten te zoeken naar schaduw omdat ik niks zag, daarom geeft mij dit een heel prettig luxe gevoel. Je hebt ook geen last meer van de afleidingen die je telefoon heeft, geen notificaties etc.

Batterijduur is netjes, nadat 3 accus leegvliegen zit ik nog op de 60+-.
Als je met regelmaat een volledige dag weg bent voor fotografie/videografie is dat erg prettig.
Doordat je dan anderhalf uur op je controller kijkt, blijft je telefoon lekker vol.
Ja powerbanks bestaan, ik ben die van mij kwijt :/ .

Jammer genoeg is het niet makkelijk om extra apps te downloaden.
Persoonlijk had ik o.a de GoDrone app wel gewaardeerd, dit zou ik dan wel via een hotspot moeten gebruiken.

Hij beschikt niet over een sim-kaart, doordat je de kaart offline kan downloaden is het oke, maar voor een deel wel een downside. Anders had je uiterst gebruik kunnen maken van third party apps.

Buiten het beeldscherm, de DJI controllers hebben het zodat je de joysticks er vanaf kan halen om ruimte te besparen. Super handig, en onhandig. Ik moet eigenlijk altijd gaan zitten omdat er een kans is dat ik ze laat vallen, het zijn kleine dingen, niet echt mijn kwaliteit.
Super handig dat het de ruimte bespaart, maar persoonlijk voelt het nog net iets te ongemakkelijk.

Dus mijn uiteindelijke conclusie, echt een aanrader.
De comfort die het creeert, en de professionele uitstraling voelt ook gewoon prettig.

Heb jij ook een DJI RC-RM330 Smart Remote Controller - Grijs?