LG 49WQ95C-W Wit Review
1 februari 2023, laatste update op 1 februari 2023, 681 views
Rapporteer
Product gekocht
Zeer fijne monitor, wel is de prijs erg stevig.
Pluspunten
- prachtig beeld
- fijn om ingebouwde speakers te hebben op kantoor
- prettige kromming in het scherm
- fijne verstelbare voet
Minpunten
- behuizing kraakt af en toe iets bij warm worden
- coil whine sound
- duur
Deze 49 inch LG monitor heeft mijn 2x24 inch schermen vervangen. Kan niet anders zeggen dat na een week werken ik niet anders meer zou willen. Ontzettend fijn om zo'n ononderbroken breedbeeld scherm te hebben.
Beeldkwaliteit bouwkwaliteit lijken prima in orde, ook de voet is prima. Ik overweeg om nog een gelijk scherm aan te kopen voor thuis gebruik, alhoewel ik ondervond dat het scherm toch wel wat coil whine geluiden heeft en af en toe wat kraakt als de behuizing opwarmt. Op kantoor geen enkel probleem, door de omgevingsgeluiden zal mij dat nooit storen. Echter als je thuis in een stille ruimte zit kan het misschien wel als storend ervaren worden.
Fijn dat het scherm ingebouwde speakers heeft, verwacht er geen wonderen van, maar voor op kantoor is het prima. Scheelt weer extra speakers op het bureau.
De kromming is erg prettig, en tevens zijn de teksten aan de randen van het scherm goed leesbaar.
Het is dat de mediamarkt een goede aanbieding had tijdens de btw kortingsdagen, dit scheelde 300 euro, de normale prijs is 1700 euro, dat is toch wel serieus veel geld voor een monitor.