ASUS ZenBook Pro 15 Flip OLED UP6502ZD-M8007W Review

27 januari 2023, laatste update op 27 januari 2023, 152 views Rapporteer
Product geleend 0

Een prima snelle laptop met touchscreen en pen. Ik heb de pen zelf nog niet gebruikt. De 360graden feature klinkt leuk, maar als ik een laptop gebruik dan heb ik hier niet echt behoefte aan. Hier door komt door de scharnieren de onderkant wel wat omhoog.

Pluspunten

• Extreem hoge resolutie
  • Touch screen
  • Kantelbaar scherm

Minpunten

• Numlock toetsen te klein
  • Vreemde toesten combies
  • Bij scherm meer dan 90 graden komt onderkant los van tafel

Ik heb deze laptop mogen testen en ben ik het algemeen tevreden over de prestaties. De scherm resolutie is er hoog en op 100% is alles zo klein dat ik hem op minimaal 150% heb gezet. Niet verkeerd dus. Er zit een pen bij, maar denk dat deze vooral nuttig is voor de echte tekenaars onder ons, met verschillende hardheden tips. Ik heb hem zelf amper gebruikt. Net zoals het touchschreen zelf. Leuk als je even snel wil scrollen, maar waar ik een laptop voor gebruik niet echt zinvol. Het scherm kan ook geklapt worden 360 graden, zodat hij op een tablet lijkt. Dit is echter dan wel een erg zware tablet met het toetsenborden aan de onderkant. Dit voelt voor mij erg vreemd. Kortom een goede snelle laptop, met aantal extra features die voor mij niet relevant zijn, maar dat kan voor een ander natuurlijk anders zijn.

Heb jij ook een ASUS ZenBook Pro 15 Flip OLED UP6502ZD-M8007W?