€ 27,90 bij Your.Software

Bitdefender Total Security (3 PC's, 1 Jaar) Review

21 oktober 2022, laatste update op 21 oktober 2022, 752 views Rapporteer
Product gekocht 0

Het programma werkt zeer goed en houd de bedreigingen tot nu toe goed buiten de deur. Ik ben zeer tevreden met Bitdefender.

Pluspunten

• Doet wat het moet doen
  • Makkelijk in gebruik
  • Regelmatige Updates

Minpunten

• Geeft soms reclame pop-ups voor eige producten zoals de Bitdefender VPN

Sinds 2006 ben ik al een gebruiker van een windows computer, ik heb in mijn leven al veel virusscanners en firewalls gehad, van onder andere: Symantec (Norton), McAfee (Intel Security) en AVG (antivirus). Deze waren in die tijd prima, maar vanaf 2019 wilde ik graag een betaalde alles omvattende beveiligings oplossing voor de online dreigingen van deze tijd, en dat wilde ik graag voor drie computers, ik kwam al snel uit bij Bitdefender. De beveiligingssoftware van Bitdefender heeft door de jaren heen al vele prijzen in ontvangst mogen nemen van verschillende computer magazines en onze eigen nederlandse consumentenbond.

De virus software van Bitdefender is tevens pc-gamer vriendelijk, want er is een mogelijkheid om profielen te activeren die er voor zorgen dat de beveiligingssoftware niet opeens je verbinding blokkeerd omdat je een server wil joinen, wel zo prettig :)

Heb jij ook een Bitdefender Total Security (3 PC's, 1 Jaar)?