€ 149,99 bij MediaMarkt

Steelseries Arctis Nova 7 Review

25 september 2022, laatste update op 25 september 2022, 237 views Rapporteer

- Strak design, dat niet te lomp.
- Zit prettig en stevig op je hoofd.
- Sluit je oren goed af van omgevingsgeluid.
- Uitschuifbare microfoon voelt een beetje fragiel aan.
- Draadloze verbinding makkelijk in te stellen.
- Duur...

Pluspunten

• Strak design
  • Mooi geluid
  • Zit comfortabel

Minpunten

• Hoge prijs

3 van 5 sterren (Voldoende)
Deze headset heeft een strak design, dat niet te lomp is. Hij zit prettig en stevig op je hoofd, zonder dat je er aan het eind van de avond hoofdpijn aan over houdt. Hij sluit je oren goed af van omgevingsgeluid waardoor je helemaal de game of film ingezogen wordt. Het enige puntje qua design dat me een beetje tegenstaat is de uitschuifbare microfoon is dat deze een beetje fragiel aanvoelt. Verder is het grote voordeel dat je niets hoeft in te stellen, je kunt gewoon de ontvanger in je usb of usb-c port drukken, of verbinden via bluetooth, en je bent klaar voor gebruik.
De draadloze verbinding is een verademing, want de kabel van mijn vorige headset zat me constant in de weg. Daar staat wel tegenover dat ik het relatief lang vind duren voordat de headset daadwerkelijk verbonden is wanneer je hem aanzet.
Voor het prijskaartje verwacht je van te voren toch heel wat, en dan is de grote vraag natuurlijk: Is het de prijs waard?
Nee, vind ik niet. Deze headset (op het draadloze na) doet precies wat mijn vorige headset ook deed, maar voor drie keer de prijs.

Heb jij ook een Steelseries Arctis Nova 7?

Da's nog eens makkelijk een gratis headset krijgen. 3 minuten wat opschrijven en je bent klaar.
Er staat nergens aangegeven dat de reviewer een gratis headset heeft gekregen overigens...