Corsair VOID ELITE SURROUND Premium Gaming Headset - Carbon Review
20 mei 2022, laatste update op 20 mei 2022, 263 views
Rapporteer
Product gekocht
Comfortabele headset en kan tegen een stootje, na jaren gebruik is alleen microfoon een beetje verbogen en ear cushions hebben scheurtjes. Volume-wiel is grootste probleem, op een lage stand verslechterd audio-kwaliteit en op de laagste stand is er nog steeds geluid. Adapter is erg praktisch en helpt bij per-ongelijk lostrekken.
Pluspunten
- Comfortabel
- Goed geluid
- Stevig
- USB-adapter betekent makkelijk switchen tussen telefoon en PC
- Microfoon demp opties
Minpunten
- Volume-wiel kan niet naar 0% en lijkt geluidskwaliteit te beinvloeden
Comfortabele headset door zachte cushions en lichte druk op hoofd, door dit en het grote formaat is de headset minder geschikt voor mensen met een kleiner hoofd.
De headset kan tegen een stootje, de kabel is stevig en de adapter helpt bij per ongeluk los trekken zonder de kabel los te laten tijdens gebruik, na jaren gebruik is alleen microfoon een beetje verbogen en ear cushions hebben scheurtjes. De adapter is erg praktisch bij het wisselen tussen PC met USB en laptop/telefoon, ik heb de surround-versie niet gekocht voor surround zelf wat ik zelden heb gebruikt maar omdat deze toen ik de headset kocht goedkoper was en dus ook komt met deze adapter.
Volume-wiel is grootste probleem, op een lage stand verslechterd audio-kwaliteit en op de laagste stand is er nog steeds geluid, dit valt deels op te lossen door PC volume erg hoog te zetten, op mobiel is dit minder een probleem door hoger standaard volume.
Microfoon filtert redelijk agressief voor sommige geluiden en is niet geschikt voor andere dingen dan je stem, toch worden geluiden van mijn muis en keyboard niet gedempt.