Samsung The Freestyle LSP3B Review
29 april 2022, laatste update op 29 april 2022, 121 views
Rapporteer
Apparaat is heel gebruiksvriendelijk en is perfect voor bijv. de slaapkamer. Bij gebruik met meer licht is de kwaliteit minder (wel voldoende). De Keystone functie kan voor de vraagprijs beter en de reisetui is mooi, maar is alleen voor de beamer zelf.
Al met al wel tevreden met de beamer!
Pluspunten
- Kwaliteit bij donkere kamer
- Gebruiksgemak!!
- Compact
Minpunten
- Case alleen voor de beamer zelf
- Minder beeld bij licht
- Keystone werkt niet altijd even goed
3 van 5 sterren (Voldoende)
We zochten al een langere tijd een beamer voor onze slaapkamer vanwege ruimtegebrek. Onlangs was het dan zover: we mochten de Samsung Freestyle uittesten en het voldoet aan onze verwachtingen. De Freestyle is makkelijk aan te sluiten en daarbij ook nog eens makkelijk te bedienen. Een kind kan de was doen! Ook de geleverde reisetui is een waardevolle aanvulling. Verder is het beeld en het geluid goed in een donkere slaapkamer. Ik kreeg er een home cinema gevoel bij en was dan ook erg enthousiast. In de woonkamer, die we niet volledig donker krijgen, is het beeld wat minder. Ook doet de auto Keystone functie het niet helemaal naar behoren. Het beeld blijft soms een gekke hoek aannemen en kan alleen maar handmatig goed ingesteld worden.
Al met al zijn we erg tevreden met de projector voor ons beoogde doel. In een kleine slaapkamer heeft dit apparaat een toegevoegde waarde en werkt het heel goed. Wel vind ik de prijs te hoog voor dit apparaat, zeker gelet op het feit dat de auto Keystone functie het niet optimaal doet.