€ 229,- bij bol Plaza

Steelseries Arctis Pro Wireless Zwart Review

24 februari 2022, laatste update op 24 februari 2022, 233 views Rapporteer

super fijne kop telefoon, goede functionaliteiten en heerlijk in gebruik.

echter is hij wel erg duur voor de bouw kwaliteit die toch ter wensen over laat.

Pluspunten

• dual battery
  • audio kanalen (inc bluetooth)
  • geluids kwaliteit

Minpunten

• bouw kwaliteit
  • prijs

2 van 5 sterren (Slecht)
Ik heb de Steelseries Acris pro en de Actis pro Wireless gehad.

eerst het goede:
de geluids kwaliteid is heerlijk en hij zit erg lekker op je hoofd. heb wel wat moeite gehad om te wennen aan de manier hoe de hoofdband zit, maar wil nu eigenlijk niet meer anders. ook de manier waarop het basis station werkt en de verschillende manieren van audio layering is erg prettig. Zowel het splitsen van kanalen op de PC, maar ook het samen werken met de Bluetooth.

en dan nu waarom ik hem dan toch een slechte beoordeling geef:
zoals ik aan heb gegeven heb ik zowel de wired als de wireless versie gehad, beide zijn stuk. beide zijn stuk gegaan binnen garantie periode. de wired versie heeft het rond een jaar overleeft, de wireless heeft het net geen twee jaar gered. voor een kop telefoon van deze prijs vindt ik dat wat kort, maar dat is nog niet het ergste. Bijde koptelefoons zijn op exact de zelfde manier stuk gegaan, uiteindelijk door simpele slijtage. De bevesteging van de hoofdband naar de oorschelp is gedaan door middel van een enkel draaipunt. Alle krachten die op de koptelefoon worden uitgeoefend als hij zich op je hoofd klemd komen op deze twee relatief kleine draaipunten terecht. Gooi er wat (intensief) gebruiks slijtage tegen aan en je hebt een mooi driehoekje plastik dat weg breekt en je kan je kop telefoon terug sturen voor reparatie. na minder dan 5 min zoeken op google zie ik ook dat dit een veel voorkomen issue is.

uiteindelijk vindt ik de prijs voor de levensduur erg tegen vallen.

Heb jij ook een Steelseries Arctis Pro Wireless Zwart?