Steelseries Arctis 7P+ Wit Review
13 februari 2022, laatste update op 13 februari 2022, 158 views
Rapporteer
Headset die fijn op het hoofd zit, kan enkele uren mee zitten zonder er last van te hebben!
Voor de ps5 is deze headset goed, geluid is goed en makkelijk aan te sluiten middels USB-C. Voor de computer zijn mijns inziens de instellingen die kunnen worden toegepast te beperkt.
Pluspunten
- Zit fijn op het hoofd
- Batterijduur
- Goed op console
Minpunten
- Beperkte instellingen op PC
De headset zit goed ingepakt in de doos met beschermmateriaal om krassen bij vervoer tegen te gaan. Het installeren was zo gedaan. De software van arctis downloaden, inpluggen en gaan!
De headset zit fijn op het hoofd, zo kan ik er enkele uren achtereen mee zitten, zonder dat ik echt doorheb dat die op mijn hoofd zit.
Ik heb hem vooral op de PC gebruikt en een enkele keer op de PS5. Mijns inziens komt deze headset beter tot zijn recht op de ps5. Daar is het plug en play een gaan. Het geluid is helder. En je kan goed waarnemen waar wat gebeurd tijdens het gamen.
Op de pc vond ik het wat tegenvallen, de microfoon vond ik lastig goed in te stellen en met de bijgeleverde software kon hier weinig aangepast worden. Dus voor de PS5, zeker een aanrader! Voor de PC zou ik zelf voor iets anders gaan. Daar waar de instellingen wat beperkt zijn en je niets voor de microfoon kan instellen.