Inleiding
Ik zat al een tijd te kijken naar een nieuwe kast de LC-401 vond ik een beetje te klein worden voor mij. Na wat zoeken op internet kwam ik bij de Aero Engine. Ik vond het een zeer mooie kast die groot genoeg was voor mijn wensen.
Onderbouwing
Dit was zeer simpel gewoon net als een doorgaans ATX kastje in elkaar zetten. Alleen 1 nadeel de backplate van de moederbord kan er niet uit. Voor mij is dat niet echt een ramp maar misschien voor andere mensen wel die speciaal een kast willen waarbij de backplate er uit kan. Er waren ook genoeg schroeven meegeleverd.
Apparaten aansluiten
Dit was overigens ook heel simpel er is genoeg plaats voor alle doorgaanse apparaten. Er zit ook een ingebouwde HDD koeller in dat is niet meer dan een plaats achter de voorste rotor waar je je fan kan monteren. Alleen jammer dat ze geen rubbers hebben meegeleverd om het geluid te verminderen van de HDD. Er waren ook geen IDE kabels meegeleverd daar moest je zelf voor zorgen. Maar gelukkig zijn die kabels niet zo duur er ik had er nog wel een paar liggen.
Inbouwmogelijkheden.
Er is niet zoveel plaats meer om iets extra's in te bouwen. We is er nog plaats voor een reservoir aan de achterkant voor als je waterkoeling gebruikt....