HP OfficeJet Pro 8022e AiO Review
5 juli 2021, laatste update op 5 juli 2021, 247 views
Rapporteer
Product gekregen
Mooie machine die werkt met een handige app. Goede kwaliteit prints
Makkelijke installatie, word snel gevonden door de verschillende devices
Pluspunten
- Handige app
- Goede print kwaliteit
- Printsnelheid
Minpunten
- Papier vliegt door de kamer
- Dopjes van de inkt
k heb deze fijne printer mogen testen. De eerste indruk van de printer was super, wat een mooi apparaat. Installatie ging soepeltjes, het wijst zich zelf in het proces en met de app is het een eitje. Het bescherm dopje van de inkt afhalen was wel lastig, deze zaten goed vast, was bang dat er inkt door de kamer zou vliegen door de kracht die ik moest gebruiken ze open te krijgen.
De app werkt goed, alle documenten van mijn iPad laat ik gemakkelijk uit printen. Ook de laptops van de kids vinden de printer direct. Het scannen van documenten gaat makkelijk via de app. De eerste pagina’s zijn al geprint en die zien er perfect uit. Ook handig is het dubbelzijdig printen. Klein minpuntje is dat het geprinte papier door de kamer vliegt omdat de opvang bak/stukje niet automatisch opent. Met het ph instant ink plan zit je ook nooit zonder inkt. De eerste inkt is al geleverd, geen paniek meer dus dat we ineens zonder komen te zitten. Er is keuze uit verschillende abonnementen. Goed van HP is dat je hun lege cartridge gratis retour kan sturen en dat zo gerecycled worden. Fijn voor ons milieu !