Voor sinds 2 jaar ben ik aan het schrijven geraakt, nu ben ik niet het beste in spelling, maar juist door te schrijven en natuurlijk feedback, ben ik er steeds beter in geworden.
Ik heb verschillende programma's geprobeerd, zoals Open office, maar ik merk toch dat Microsoft Office gewoon beter werkt. Heb bijna 10 jaar lang office 2010 gebruikt en begin vorig jaar had ik me Microsoft Office Pro Plus 2019 aangeschaft, mede voor de nieuwe spelling.
Nu gebruik ik al jaren OneDrive als mijn opslag en sla ik daar tegenwoordig mijn artikelen op en dat werkt erg fijn. Nu gebruik ik sinds kort ook een iPad, mede om niet telkens mijn Gaming laptop uit te hoeven halen. Maar waar ik mee zat te worstelen is dat ik een Windows Laptop, Android telefoon en iPad heb, en ik niet universeel kon werken. Nu had ik een betaalde Office voor Windows, maar op Android en iPad OS was ik weer op bepaalde andere programma's aangewezen, of ik moest een office 365 abonnement pakken. Een losse Microsoft Office voor Apple of Android was er niet. Dus om toch makkelijk en snel universeel te kunnen werken toch besloten te upgrade naar Microsoft Office 365.
Nu heb ik voor familie gekozen, want mijn dochter zal vanaf komend schooljaar werkstukken moeten maken en mijn vrouw doet ook graag de boekhouding in Office. Voor ons is dit een hele uitkomst en hoe makkelijk alles werkt, vooral omdat we alle 3 een eigen tablet, telefoon en Laptop gebruiken.
Alles werkt snel en is heel makkelijk in gebruik, nooit meer omkijken naar updates, want je krijg standaard de laatste versie, maar ook met betrekking tot opslag hoeven we ons niet meer druk te maken dat deze snel vol raakt. De adviesprijs voor een solo gebruiker had misschien wat lager gemogen, maar het is zeker de moeite waard als je het met meerder man delen doet.