Hey Sennax.
Klopt ik ben inderdaad een negatieve review gaan plaatsen nadat mijn headset kapot is gegaan, echter heb ik eerst contact gehad met de klantenservice van steelseries.
De headset beviel me zeker wel goed tot het moment dat hij kapot ging, ik zal kijken of ik dit nog kan aanpassen om dit duidelijker naar voor te laten komen in mijn review, echter als je wat verder kijkt online is er echt wel meer te vinden over mensen met eenzelfde soort probleem als waar ik nu tegenaan loop en dat geeft me een zuur gevoel. ik denk dat ik met dat zure gevoel dan ook deze review geplaatst heb en daardoor zeker beïnvloed ben.
Ik ga kijken of ik deze review nog kan aanpassen om de positieve punten wat duidelijker naar voor te laten komen. maar ik ga de negatieve punten echt niet eraf halen, ik vindt het belangrijk dat men deze ook kan zien om zo zelf tot een conclusie te komen of ze deze headset willen kopen.
Edit:
De review is aangepast en hoop zo wat duidelijker te zijn in de pro's en con's.
Hoewel je gelijk hebt dat ik na veel gebruik pas een negatieve review plaats vindt ik het wel belangrijk dat als mensen 350 euro voor een headset willen betalen dat ze weten waar mogelijke flaws zijn.
Het is zeker niet gebeurt vanuit een ragequit maar het kan zeker wel zijn geweest dat ik iets ruiger ben omgegaan met de headset als veel mensen zouden doen. maar dit is dan echt alleen met hoe ik hem op en van m'n hoofd af zet.
[Reactie gewijzigd door Andere_koek op 25 juli 2024 17:57]