Hoi, bedankt voor je review. Ik ben al een tijdje opzoek naar een wireless gaming headset voor PC gaming die degelijk geluid heeft en waarmee ik ook kan genieten van een potje muziek met goede audiokwaliteit. Goede geluidskwaliteit is voor mij dus eigenlijk het belangrijkst in deze.
Ik heb nu een aantal wireless headsets geprobeerd en is het allemaal om te janken qua geluidskwaliteit (en dan ben ik nog geen eens heel audiofiel). Dan maar wat duurder en dan kom je (volgens de reviews) al snel bij deze headset uit. Een paar vraagjes, ik weet niet of je overal antwoord op kan geven maar elke info die je kan geven is zeer welkom

- Kan je de headset laden terwijl je 'm gebruikt?
- Ik lees in een paar reviews over achtergrond white noise wanneer je de headset aan hebt staan maar geen audio afspeelt. Heb jij dat toevallig ook ervaren?
- Ik lees in jouw review en andere reviews helaas terug dat de clamping force best hoog is. Jammer, ik heb o.a. de Logitech G PRO X geprobeerd en die had dat ook. Buiten dat de audiokwaliteit matig was, kon ik niet goed tegen die harde clamping force. Denk je dat als ik de Audeze wanneer ik deze niet gebruik tussen een horizontaal balkje oid laat uitrekken, de clamping force minder zal worden?
Alvast bedankt voor de info.
[Reactie gewijzigd door temp00 op 7 maart 2021 01:14]