LG HU70LS Review
26 oktober 2020, laatste update op 26 oktober 2020, 118 views
Rapporteer
Product gekocht
Zeer mooi, scherp beeld. Bediening en installatie ook eenvoudig.
Pluspunten
- Hoge kwaiteit beeld
- Handig menu
- Wifi build in
Minpunten
- Geen verstelpootje
- Bluetooth audio steeds opnieuw accepteren
- Geen KODI app beschikbaar
De beamer ziet er allereerst mooi uit. Strak wit pas in ons interieur. Het plaatsen is geen probleem, met de zoom knop stel je eenvoudig scherp. Aanzetten en je kunt meteen via Wifi Netflix kijken op groot scherm. Zelf hebben we ook nog Videoland en de NPOstart app geinstalleerd. Het menu is erg eenvoudig te bedienen. Wifi is zelfs voor 4K al voldoende, maar we hebben voor de zekerheid ook een UTP kabel aangesloten. 2 extra HDMI poorten worden bij ons bezet door een Chromecast en een Amazon Fire stick. Dit werk ook prima al gebruiken we vooral de geintegreerde apps. De Chromecast gebruiken we voor XS4All TV app (want die kun je niet op de beamer zelf installeren) en de Fire Tv Stcik voor Kodi (die ook niet in WebOs te installeren is). Geluid hebben we gekoppeld via een BT verbinding. Hier is wel een verbetering mogelijk; de beamer vraagt bij iedere nieuwe opstart beurt of hij weer met de soundbar moet koppelen. Je moet dan vrij snel op JA klikken en bent good to go. Als je te laat bent moet je de BT verbinding via het menu weer aanzetten. Dit had voor mij sneller gemogen. Ik wil liever niet iedere keer "ja" hoeven klikken maar wil een automatische koppeling naar de soundbar 1-malig goedkeuren en daarna niet meer. De scherpte en kleuren zijn perfect. Zelfs op onze ietwat korrelige witte muur is het beeld perfect. de 4K resolutie is overtuigend. Ik raad deze beamer dan ook aan voor de thuisbioscoop