Iiyama G-Master GB3461WQSU-B1 Zwart Review

28 juni 2020, laatste update op 28 juni 2020, 1.092 views Rapporteer

Pluspunten

• alle features die je nodig hebt
  • goede kleurweergave
  • weinig backlight bleed

Minpunten

• zie opmerking over pixels aan de randen
  • ietwat wiebelig op een instabiel bureau

Na het lezen van verschillende reviews was ik benieuwd of ik over de onvolkomenheden heen zou kunnen komen of dat hier dealbreakers tussen zouden zitten.

Ik moet zeggen dat het me helemaal niets tegenvalt! Voor minder dan 500 euro koop je een prachtig 34 inch ultra-wide scherm met vijrwel alle features die je nodig hebt. Super lage input lag, 120/144 hz verversing, een mooi mat afgewerkt IPS paneel die de kleuren uitstekend weergeeft.

Het enige verbeterpunt wat ik kan bedenken is dat het scherm aan de randen iets onder de behuizing lijkt te liggen. Als je er recht op kijkt is dit niet zichtbaar, maar vanuit het middenpunt van de monitor schuift het een paar pixels in het niets. In de praktijk merk ik hier overigens niets van.

Al met al een mooie en betaalbare monitor voor "weinig".

Heb jij ook een Iiyama G-Master GB3461WQSU-B1 Zwart?

Dit scherm nu een week en erg tevreden over. En wat je schrijft over die verdwijnende pixels. Was me niet opgevallen maar het klopt wel ;). Na je review zie ik het nu ook |:( . Zal wel met kijkhoek te maken hebben.