Het verbaasd me zo dat ze deze headset in deze prijsklasse met een Bluetooth dongle uitbrengen en niet met een RF (2.4ghz radiogestuurd) dongle. Want bluetooth is gewoon niet geschikt om mee te gamen dat is al meerder keren mijn praktijk ervaring geweest.
In bluetooth zitten agressieve energie bepaar functies ingebouwd waardoor het signaal/bereik in bepaalde situaties te zwak wordt ten koste van de kwaliteit. Ook kan de processor in je PC de prioriteit van je bluetooth verbinding naar beneden schalen wanneer je de processor belast met bijvoorbeeld gamen omdat daar meer rekenkracht nodig is. Dit resulteert dan in haperingen.
Je hebt de headset al terug gestuurd natuurlijk. Maar in ieder geval voor wie dit leest en tegen het zelfde probleem aan loopt:
Wat je nog kan proberen is de BT dongle in een USB2.0 connector in je PC te plaatsen i.p.v. in een USB3.#. Het is algemeen bekend dat bluetooth dongles iets beter werken in USB2.0 connectors omdat die USB2.0 connectors (denk ik) die energie bespaar functies nog niet ondersteund.