Corsair HS35 Stereo Gaming Headset - Carbon Review
16 december 2019, laatste update op 16 december 2019, 316 views
Rapporteer
Product gekocht
Niet geschikt voor ps4 gamers door slechte mic en te veel bass. Zit wel erg lekker en zeer robuust.
Pluspunten
- Bouwkwaliteit
- Comfort
- Lange kabel
Minpunten
- Slecht geluid
- Veel bass
- Erg slechte mic zonder noice cancelling
2 van 5 sterren (Slecht)
Ik zocht een nieuwe headset, welke voor pc en ps4 is te gebruiken. Normaliter heb ik de wat duurdere Turtle beach headsets vanwege geluidskwaliteit maar laatste jaren vind ik de bouwkwaliteit een beetje tegenvallen. Ditmaal op een budget van rond de 60 euro gezocht. Met als speerpunten, goed geluid, goede chat en draagcomfort. Bouwkwaliteit laat ik achterwege in deze prijsklasse.
Ik kwam uit op deze Corsair HS35 carbon. Ik kan hier vrij kort over zijn. Niet geschikt voor gamers.
Bouwkwaliteit overigens erg goed en comfort uitstekend.
Maar geluidskwaliteit is ondermaats, giga veel bass om dit te maskeren. En door hoeveelheid bass is je gedprekspartner op chat niet te verstaan op ps4. Op pc zal dit softwarematisch verholpen kunnen worden lijkt mij.
Microfoon heeft overigens veel kraak en geen noice cancelling en zeer lage input volume.
Al met al mijn doen beslissen om deze in te ruilen voor de Logitech G432 en deze scoort veel beter voor 4 euro meer. (Aanbieding op dit moment)