Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Bekijk alle reviews

Forza Motorsport 3, Xbox 360 Review

+3
Megaflix 13 juni 2010, laatste update op 9 oktober 2010, 6.579 views

Forza Motorsport 3, Xbox 360

Pluspunten

  • uitgebreide singleplayer en fenomenale multiplayer
  • fantastische circuits
  • goed gevoel van snelheid
  • zeer realistisch
  • veel downloadable content beschikbaar
  • je eigen storefront om designs te verkopen

Minpunten

  • motorgeluid blijft hangen op bepaald toerental bij omlaaggaan van het toerental, hierdoor crash je meestal
  • moeilijkheidsgraad mag hoger
  • Forza 2 deja vu
  • lange laadtijden

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Stabiliteit Score: 3
Replaywaarde Score: 2
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 5
Geluid Score: 2
Beeld Score: 5
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 4
Inleiding

Eigenlijk ben ik helemaal niet zo'n racegame-fanaat, ik kan geen uren aan een stuk hetzelfde rondje rijden over een circuit. Niet in een game tenminste, in het echt hou ik wel van een potje gummen binnen de lijntjes met mijn eigen auto. Toch vind ik racegames wel aantrekkelijk, het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om in je droomauto te rijden. Na Forza 2 heb ik tussendoor nog Dirt 2 gespeeld met veel plezier en een paar weken geleden ben ik begonnen aan Forza 3. Lang heb ik het spel links laten liggen, dat kwam door de demo. Ellenlange laadtijden tussen de tracks gaan nogal snel vervelen. Tot ik Forza 3 speelde bij een collega thuis...

Singleplayer gameplay

Erg verrassend is de singleplayer-gameplay van Forza 3 niet na het spelen van zijn voorganger. Dit is geen slecht teken, integendeel zelfs. De gameplay was bij Forza 2 al een sterk punt en dat is nu nog verder uitgebreid. Het is iets realistischer (met de juiste settings) en een stukje minder arcade. Dat zullen de puristen tenminste zeggen. Hoe het is voor mensen zonder racegame-ervaring? Ook die kunnen racen met Forza 3. Automatisch remmen, ABS, traction control, stabiliteitscontrole, het zit er allemaal in. Met alleen de knop om te sturen en om gas te geven kunnen zelfs mensen met een grove motoriek dit spel spelen. Maak je dan toch nog een fout, dan kun je zelfs nog de race terugspoelen en even dat stukje wat fout ging opnieuw proberen.

Anyway, als je de game begint, dan mag je achter het stuur gaan zitten van een dikke Audi R8, waarbij je kunt aangeven wat voor racer je bent, ervaren of juist een beginner. Aan de hand daarvan worden de instellingen aangepast en bepaalde hulpmiddelen, zoals remassistentie, in- of uitgeschakeld. Dit is later wel weer te wijzigen. Na de race heb je je eerste centjes verdiend en kun je met je beperkte budget een eerste auto kopen om je carrière mee te beginnen.

Driften met een Peugeot 207 op Laguna Seca

In je carrière, in de game Season Play genoemd, heb je altijd 3 keuzes: een race rijden op een nieuw circuit, een race rijden met een nieuwe auto of een race rijden met de auto waar je op dat moment in zit. Het is dus niet zo dat je moet wachten tot het eind van het spel voor je met een dikke racewagen het circuit op kan. Zodra je genoeg gespaard hebt om er eentje te kunnen kopen met in-game credits, dan kun je er ook meteen in racen. Persoonlijk koos ik meestal voor het rijden op een nieuwe track. Dan switch je bijna elke race wel een keer van auto en zie je telkens andere circuits. Er zijn meer dan 100 varianten van tientallen circuits en mooie wegen, dan zie je nog eens wat.

Na het rijden van een of soms meerdere events doordeweeks krijg je een weekendrace voor je kiezen, welke in het eerste seizoen 5 races omvat en elk seizoen uit meer races gaat bestaan. Deze duren een stuk langer dan de events en leveren ook veel meer geld op. Naast geld krijg je ook ervaring voor het rijden in de auto's en voor het uitrijden van races op goede posities. Elke keer dat je je driver level weet te verhogen krijg je nog een gratis auto ook. Bij level 50 heb je dus al 51 auto's in je garage staan (ja, die ene die je kreeg aan het begin van de game telt ook mee). Als je slim bent, dan download je ook nog even snel de gratis auto's van Xbox Live Marketplace. Iedere maand komt er een car pack uit, waarvan er elke keer één auto gratis gedownload kan worden als voorbeeld, hier later meer over. Auto's kun je niet levelen tot aan 50, maar tot aan 5. Iedere keer dat je een bepaald merk een level hoger brengt, levert je dat korting op tuningonderdelen op. Op deze manier wordt merkentrouw beloond, aangezien je tot wel 50% korting kan krijgen op de tuningonderdelen voor een specifiek merk.

Tip: zet de moeilijkheidsgraad van je tegenstanders nooit op Easy, 100% kans dat je bij de start van de wedstrijd al op 1 ligt en ze na 4-5 rondjes nog een keer voorbij rijdt. Ook zie je als je "rustig" optrekt de nummer 1 in de eerste bocht van de baan vliegen. Zelfs als beginneling is de spanning bij Easy echt weg uit de wedstrijd. Met de tegenstanders hoger dan Easy verdien je ook meer geld bij het winnen van een race. Over geld gesproken. Bij iedere verhoging van de moeilijkheidsgraad, bijvoorbeeld door het schademodel te activeren (banden, brandstof, bodywork en motoronderdelen lijden onder de race) of hulpmiddelen uit te schakelen verdien je ook meer geld. Door de pits rijden voor reparaties kost niet alleen tijd, maar ook geld.

Audi TT DTM

Mocht je niet echt houden van realisme, dan kun je ook nog even het bijhouden van driftscores activeren met een druk op de linkerknop van het D-Pad. Dit verandert niets aan de eigenschappen van de auto's, maar je ziet bij elke bocht die je dwars neemt (of rechte stukken die je dwars neemt natuurlijk) het puntenaantal behoorlijk hard oplopen. Deze punten krijg je trouwens ook gewoon als je de driftscores niet activeert op je D-Pad. Ga maar eens lekker driften en druk dan na een rondje op de D-Pad en dan zie je dat je ook een score voor driften hebt behaald. Er is een best grote driftcommunity en zelfs speciale multiplayer races voor driften, dus je kunt je hart ophalen. Hou er wel even rekening mee: driften is nog best lastig. Zodra je tijdens een drift buiten de baan gaat, dan heb je geen punten. Ga je ergens tegenaan, bijvoorbeeld een andere auto of een muur? Geen punten. Ga je zo dwars dat je achterwielen je voorwielen voorbij gaan en sta je achterstevoren? Geen punten. Net als in het echt is driften geweldig, maar je moet wel absolute controle over je auto hebben.

Ben je al uitgekeken op Season Play en driften in Free Play? Ga dan maar naar de Event List en kies een van de meer dan 220 verschillende evenementen met elk 3 tot 6 races. Hiermee ben je wel een dikke 100 uur zoet. In de Event List vind je races van verschillende categorieën, zoals races tussen merken of concurrenten onderling, zoals de Porsche Boxter vs BMW Z4 vs Nissan 350Z, of allerlei Ferrari's tegen elkaar. Ook zijn er nog de ultralange Endurance races, waarbij je een dik uur rondjes rijdt op hetzelfde circuit, met de tegenstanders hijgend in je nek, wachtend op een stuurfoutje. Wat dacht je van bijna 170 kilometer rijden op de Nordschleife Nürburgring? Dan zijn er ook nog de races met 2-deurs auto's, 3-deurs, 4-deurs, 5-deurs, voorwielaangedreven, achterwielaangedreven, vierwielaangedreven, enzovoorts. Genoeg races dus om je uit je eigen auto te houden.

Mooie designs gemakkelijk te downloaden van Storefronts

Multiplayer gameplay

Multiplayer kan op twee manieren. De eerste is splitscreen en de tweede is natuurlijk via internet, te weten Xbox Live. Hiervoor is een Xbox Live Gold-account vereist.

Splitscreen is voor als je met z'n tweeën op de bank zit met ieder een controller. De ene speler rijdt aan de bovenkant van het scherm (speler 1), de tweede aan de onderkant. Speler 2 kan eventueel zijn eigen Xbox Live account gebruiken. Dan wordt er onder eigen naam geraced. Het is niet mogelijk om met 2 personen splitscreen te spelen tegen anderen die via Xbox Live spelen. Je zult dus moeten kiezen. Met 2 personen splitscreen tegen computertegenstanders of ieder om de beurt (bijvoorbeeld) spelen via Xbox Live.

Xbox Live is voor mij persoonlijk het leukste. Hiermee speel je tegen echte tegenstanders, wat meteen een stuk moeilijker is dan de AI van de computertegenstanders. Een tegenstander van de baan rijden levert je niet alleen heftig door de microfoon geroepen reacties op, maar ook kun je er zeker van zijn dat als de speler je bij de volgende race ziet rijden, dat jij van de baan gaat.

Er zijn zoveel verschillende multiplayermogelijkheden. Zo is er de Single Race, waarbij je telkens een race rijdt over een aantal ronden en degene die dat het snelst doet wint. Dit is de meest voorkomende soort race natuurlijk.

• Dan is er nog de Timed Race, waarbij je vooraf een tijd instelt en als de tijd voorbij is, dan wint degene die voorop rijdt. Dit is vergelijkbaar met bijvoorbeeld de 24 Uur van Le Mans, waarbij 24 uur wordt gereden en de winnaar degene is die de meeste rondes aflegt.

• Point-to-point Races zijn een soort rally's waarbij van A naar B wordt gereden over een bekende weg. Je rijdt dan geen rondjes. Winnaar is degene die het eerst de finishlijn bij B passeert.

• Drag Races behoeven niet echt uitleg. Je rijdt 200 of 400 meter (1/8e en 1/4e mijl) en de winnaar is degene die het eerst over de streep gaat. Races duren erg kort (hooguit een seconde of 20 bij de langzaamste auto's) en de laadtijd is bijna een minuut. Op internet worden de drag races dan ook spottend 'lag races' genoemd.

• Drift Races zijn erg leuk om te doen, maar oefen wel eerst goed in Free Play, want ze nemen het je niet in dank af als je continu je tegenstanders van de baan crasht. Winnaar is degene met de meeste driftpunten aan het eind van de race.

• Tag (pass the it), waarbij het een soort 'tikkertje' is, waarbij je 'hem niet wilt zijn'. Tag (keep the it) is het tegenovergestelde, aangezien je 'hem wel wilt zijn'. Tag (virus) is de laatste variant, waarbij je de laatste wilt zijn die 'hem is'.

• Cat & Mouse is een van de leukste multiplayerraces en beschikbaar in 2 varianten. Variant 1: Hierbij zijn er teams van gelijk formaat, bijvoorbeeld 4 tegen 4, of 2 tegen 2 tegen 2 tegen 2. Op elk team is 1 racer de muis en de rest is kat. De muis rijdt een trage bak, de katten kunnen de snelste bolides uitkiezen. De bedoeling is dat de katten de muizen van de andere teams van de baan rijden, blokkeren en hun eigen muis beschermen. Winnaar is het team wat zijn muis als eerste over de finish weet te krijgen. Variant 2: Free-for-all, waarbij de verliezer van de eerste race kat wordt in race 2, de verliezer van race 2 wordt ook kat, enzovoorts. De laatste race is met 6 katten en 2 muizen. De winnaar is de muis die dan als eerste over de streep komt. Zorg er wel voor dat je schade naar alleen cosmetisch zet, anders is de lol er gauw af en heb je na 500 meter geen bewegende muizen meer.

• Elimination lijkt me redelijk duidelijk, elke ronde valt er eentje af tot er maar een over is: de winnaar.

Brembo remklauwen op deze wagen Aston Martin De Nissan Skyline uit The Fast & The Furious-filmserie Nog een Aston Martin Snelle Honda S2000

Tracks

Er zijn echt gigantisch veel tracks beschikbaar, meer dan 100 varianten van tientallen echt bestaande tracks en mooie wegen in de wereld. Dit varieert van de bekendere circuits als Le Mans en de Nürburgring tot mooie stuurmanswegen als Fujimi Kaido en Positano. Je kunt racen op de weg, op het circuit, maar ook de bekende Amerikaanse ovale banen en de 1/8e en 1/4e mijl dragstrips komen in de game voor.

Een Porsche met zoveel tractie dat hij los komt

De beschikbare tracks, waarbij iedere track een aantal varianten kent, zijn in alfabetische volgorde:
• Amalfi Coast (Italië)
• Camino Viejo de Montserrat (Spanje)
• Circuit de Catalunya (Spanje)
• Circuit de la Sarthe - Le Mans (Frankrijk)
• Fujimi Kaido (Japan)
• Iberian International Circuit (Spanje)
• Ladera Test Track (Spanje)
• Maple Valley Raceway (Verenigde Staten)
• Mazda Raceway Laguna Seca (Verenigde Staten)
• Mugello Autodromo Internazionale (Italië)
• New York Circuit (Verenigde Staten)
• Nürburgring Nordschleife (Duitsland)
• Rally di Positano (Italië)
• Road America (Verenigde Staten)
• Road Atlanta (Verenigde Staten)
• Sebring International Raceway (Verenigde Staten)
• Sedona Raceway Park (Verenigde Staten)
• Silverstone Racing Circuit (Engeland)
• Sunset Peninsula Raceway (Verenigde Staten)
• Suzuka Circuit (Japan)
• Tsukuba Circuit (Japan)
• Twin Ring Motegi (Japan)
• Benchmark High Speed Ring (downloadable content)
• Sidewinder Proving Grounds (downloadable content)

Laguna Seca Le Mans Nürburgring
De circuits van Laguna Seca, Le Mans en de Nordschleife van de Nürburgring

Beschikbare auto's

Er zitten echt absurd veel auto's in Forza 3 en een simpele lijst daarvan zou echt een flinke lap tekst inhouden. Wil je een gokje wagen hoeveel? 100? 200? 300? 400? Ruim 400 auto's zitten er in Forza 3. Nog 5 extra voor het pre-orderen van de game en nog eens 5 extra als je de Limited Edition hebt gekocht. Mocht je dat allebei niet gedaan hebben, dan kun je ze altijd nog best goedkoop bijkopen voor in-game credits in het Auction House. Heb je ze alle 400 al een keer gereden? Dan kun je er ook nog diverse car packs bijkopen als downloadable content.

Iedere auto heeft een erg uitgebreid schademodel. Daarbij kunnen hele bumpers eraf gereden worden, overal verschijnen deuken en krassen na een aanrijding, zelfs op het design van de auto. Dat maakt de race levensecht. Het schademodel kun je naast alleen cosmetische schade ook nog zo instellen dat je ook schade kan ondervinden aan banden, motorblok, aandrijving en transmissie, maar ook kun je nog brandstof laten verbruiken en als je dan bij een lange race niet oplet, dan sta je zonder benzine.

Uitgebreid schademodel

Downloadable content

Als je de game nieuw aanschaft in de winkel, dan zit er een code bij voor het Motorsports Legends Car Pack. Ook kun je nog gratis het Hyundai Car Pack downloaden. Sinds de launch in oktober 2009 is er elke maand wel een DLC verschenen voor Forza 3, dus ook na het uitspelen van de game kun je nog best lang vooruit met nieuwe auto's en tracks.

Alle auto's zijn onderverdeeld in categorieën, waarbij auto's met vergelijkbare prestaties in een groep zitten. De Ford Fiesta en de Toyota Yaris zijn behoorlijk aan elkaar gewaagd en bevinden zich allebei in categorie F, de langzaamste categorie. Naast de categorie is er ook nog de Performance Index, oftewel PI, een getal tussen 1 en 999. F loopt bijvoorbeeld van 1 tot 200. Vanaf 201 bevindt je je in categorie E, welke loopt van 201 tot 350, waarna categorie D begint. Daarna volgen nog respectievelijk C, B, A, S en X voor de straatauto's. Naast straatauto's zijn er ook nog 4 categorieën racewagens, R4 tot en met R1, waarbij R1 de snelste categorie is. Door middel van tuning is het mogelijk om een auto sneller te maken, waardoor de PI toeneemt. Het is zelfs mogelijk om een auto hierdoor één of meerdere klasses omhoog te krijgen.

Motorsport Legends Car Pack - oktober 2009
- 1965 Alfa Romeo Giulia Sprint GTA
- 1964 Aston Martin DB5 Vantage
- 1981 BMW M1
- 1960 Chevrolet Corvette
- 1969 Dodge Charger
- 1957 Ferrari 250 Testa Rossa
- 1980 Fiat 131 Abarth
- 1967 Lamborghini Miura P400
- 1971 Nissan Skyline 2000 GT-R
- 1965 Shelby Cobra Daytona Coupe

Hyundai Car Pack - november 2009
- 2009 HKS Sport Hyundai Genesis Coupé
- 2009 Rhys Millen Red Bull Hyundai Genesis Drifter
- 2009 Forza 3 Collector's Edition Hyundai Genesis Coupé

Hot Holidays Car Pack - december 2009
- 2010 Ferrari 599XX
- 2010 Nissan GT-R Spec-V
- 2010 Porsche Panamera Turbo
- 2009 Aston Martin Racing #007 Lola
- 2010 Jaguar XF-R
- 2009 #2 Audi Sport R15 TDI
- 2010 Lamborghini LP 670-4 SV
- 2010 Mercedes SLR Stirling Moss
- 2010 Ferrari 458 Italia
- 2010 Audi S4

AutoWeek Car Show Pack - januari 2010
- 2010 Aston Martin One-77
- 2009 Audi R8 LMS Show Car
- 2009 Audi RS 6
- 2010 BMW Motorsport M6 Coupe
- 2010 Chevrolet Corvette Grand Sport
- 2010 Ford Shelby GT500
- 2009 Lotus 2-Eleven
- 2010 Pagani Zonda R
- 2010 Porsche Boxster S
- 2010 Saleen S5S Raptor

Nürburgring Grand Prix Circuit Track Pack - februari 2010
- 2 varianten van de Nürburgring in de Eifel bij onze oosterburen.

Jalopnik Car Pack - maart 2010
- 2008 Mazda Furai
- 2010 Honda Civic Type R Mugen
- 2009 #40 Robertson Racing Ford GT
- 2010 Aston Martin Rapide
- 2011 BMW Z4
- 2010 Audi TT RS
- 2010 #33 RSR Jaguar XKR
- 2010 Porsche 911 Sport Classic
- 2010 Aston Martin V12 Vantage
- 1992 Bugatti EB110SS

Road & Track Car Pack - april 2010
- 2010 Volkswagen Golf R
- 2009 Holden HSV W427
- 2010 Ford Taurus SHO
- 2010 Mercedes-Benz E63 AMG
- 2010 Renault Megane RS 250
- 2010 Vauxhall Insignia VXR
- 2010 Mini Coupé Concept
- 2010 Bentley Continental Supersports
- 2010 Mazda MX-5 Superlight
- 2010 Seat Leon Cupra R

Exotic Car Pack - mei 2010
- 2010 Joss JT1
- 2010 Gumpert Apollo S
- 2010 Mosler MT900S
- 2010 Devon GTX
- 2010 Rossion Q1
- 2010 Spada Vetture Sport Codatronca TS
- 2010 Spyker C8 Laviolette LM85
- 2010 SSC Ultimate Aero
- 2010 Wiesmann GT MF5
- 2010 Radical SR8 Supersport

Summer Velocity Pack - juni 2010
- 2010 Lotus Evora Type 124
- 2010 Ford Fusion Sport
- 2009 Chrysler Jeep Grand Cherokee SRT8
- 2010 Subaru Legacy B4 2.5GT
- 2010 Bertone Mantide
- 2010 Mazda Mazdaspeed 3
- 2010 Morgan Aero SuperSports
- 2010 Peugeot RCZ
- 2010 Mercedes-Benz SLK 55 AMG
- 2010 BMW Motorsport X6 M

Tuning

Downforce is best belangrijk

Tuning is geen Need For Speed-tuning, maar die-hard tuning door bedrijven die ook in het echt die merken en types tunen. Zo kun je er voor kiezen om Eibach-veren of H&R-veren onder je auto te schroeven, om Pirelli-banden onder je auto te stoppen of een vierwielaangedreven auto te veranderen in achterwielaangedreven. Je kunt het motorblok van een Dodge Viper hangen in een Dodge Challenger, een Subaru Impreza voorzien van een andere turbo of zelfs 2 en zelfs de Bugatti Veyron gaat sneller dan 400 kilometer per uur na wat tuning: 418 km/h op de teller, rechte stuk Nürburgring Nordschleife is het snelste wat ik heb gereden. Ik heb een foto gemaakt met de camera van mijn mobiele telefoon :+ Racen met de controller in de linkerhand om hem niet te laten afremmen, sturen met de kin en met de andere hand je iPhone vasthouden en proberen om de "maak foto"-knop te raken op dat touchscreen. Na een paar pogingen is het gelukt om er eentje te maken van 411 km/h.

411 km per uur in een Bugatti Veyron

Geen zin om al die onderdelen los te kopen? Gebruik dan de Quick Upgrade-functie om een auto meteen klaar te maken voor een bepaalde race, door te tunen tot aan de grenzen die gesteld zijn aan die specifieke race. Als je met een Ford Fiesta uit de F-klasse wilt deelnemen aan een race in de D-klasse, dan is het mogelijk om je wagen automatisch te upgraden. Je kunt er daarna natuurlijk ook nog races mee rijden in de F-categorie. De onderdelen, die bij de tuning vervangen worden, blijven namelijk wel beschikbaar en je kunt dan tussen de twee setups switchen.

Fine-tuning

Dacht je dat je er was na het kopen van alle upgrades van een specifieke auto? Sorry, je bent er nog niet. Natuurlijk kun je nu ook gewoon races rijden (en winnen zonder al te veel moeite), maar als je echt in de top van de leaderboards terecht wilt komen, dan kun je nog gaan finetunen.

Bandenspanning, versnellingsbakverhoudingen, camber, caster, instellingen van de vering en demping, verlaging, rebound van de demping, stijfheid van de vering, aerodynamica van de spoilers, remdruk aan de voorkant en achterkant, differentieelinstellingen. Ja, als je bij de absolute top wilt horen, dan ontkom je hier niet aan.

Turn 10, de ontwikkelaar van FM3, heeft ook regelmatig op Forzamotorsport.net, de portal van Forza 3, competities wie het beste een bepaalde auto kan tunen. Zoals de meeste tuningsetups kun je die ook gewoon via de Storefronts kopen naderhand, dus je hoeft niet perse het wiel opnieuw uit te vinden om een goede setup te vinden voor je eigen wagen. Heb je toch de behoefte om zelf te gaan finetunen? Dan kun je terecht op bijvoorbeeld 360maniac.com voor wat handige tips om mee te beginnen.

Tijdens het racen geeft een drukje op het D-Pad naar boven, beneden of rechts allerlei schermpjes te zien met informatie over je auto, bandentemperatuur, schades aan onderdelen en de ernst daarvan, gegevens over snelheid, G-krachten, enzovoorts. Deze gegevens heb je nodig als je de diverse settings gaat tunen. Hieraan kun je namelijk zien wat het effect is geweest aan je auto, naast natuurlijk de rondetijden an sich.

Auction House en Storefronts: ontwerp en verkoop je eigen bestickering

Forza Motorsport 3 Storefront

Alles wat volgt vanaf hier zou samen zijn te vatten onder het kopje Community, alleen is die zo uitgebreid dat ik er toch maar aparte hoofdstukjes van heb gemaakt. De community achter Forza 3 is zoooo immens groot, dat je je dat amper kan voorstellen. En ondanks het formaat, is alles door de zoekfuncties gemakkelijk te vinden.

De Auction House zal niet zo druk worden als bij Forza 2 en dat is de "schuld" van de Storefronts. Die zijn namelijk een grandioos succes. In Forza 2 kon je alleen je zelfgemaakte design verkopen met de auto er bij - en dus in het Auction House, maar met de nieuwe Storefronts kun je designs, delen van designs en tuning setups verkopen voor in-game credits. Het is voor mensen niet mogelijk om gekochte designs of delen daarvan weer door te verkopen, dus als je eenmaal iets hebt gemaakt, dan kun je dat verkopen en kunnen de mensen er mee racen, maar er geen geld aan verdienen. Dat is een prima oplossing, al had ik wel graag gezien dat je zelf de mogelijkheid had om aan te geven of iets vrij is om te gebruiken. Dan kunnen anderen er weer mooie designs van maken, zonder het wiel opnieuw te hoeven uitvinden.

Er zitten ondertussen duizenden designs in het storefront, waarvan een groot aantal gratis of voor een klein aantal credits te downloaden is. Elke film, celebrity of real-life racewagen heeft wel een aantal fans wat er designs voor gemaakt heeft. Zo heb ik bijvoorbeeld een design voor een Audi Le Mans-racewagen, wat hem er uit laat zien als een Ferrari F1-auto.

Zelfs heb ik ondertussen ook al wat geknutseld. Een politieauto-design voor de Volvo S60 en een fantasiedesign voor de Mitsubishi Lancer Evo staan te koop in mijn Storefront. Ook heb ik een Ford Focus WRC nagemaakt van een modelautootje van de WRC Focus van Marcus Grönholm van de rally van Argentinië. Deze heb ik niet te koop gezet, daar zitten zoveel uren in dat ik die voor mezelf wil houden :) Op dit moment ben ik bezig om de Seat Leon van Tom Coronel uit het WTCC na te maken, welke gratis zal worden aangeboden in mijn Storefront. Niet aan alles hoeft geld te worden verdiend.

Ford Focus WRC van Marcus Grönholm Zelf nagemaakt design van de Ford Focus WRC van Marcus Grönholm

Graphics

Het detailniveau van alle auto's is werkelijk schitterend, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Je kunt met de in-game fotocamera ook screenshots maken en plaatsen op je eigen, persoonlijke Storefront. Iedereen die inlogt op Forzamotorsport.net of kijkt in de game, kan ze dan bekijken. Je hebt de beschikking over diverse settings, zoals focus, aperture, dieptescherpte, zwart/wit, sepia, enzovoorts. Onder andere de foto helemaal bovenaan deze review, van de Peugeot 207, heb ik zelf gemaakt met de in-game fotocamera.

Het publiek op de tribunes en langs de kant zijn in grote getale aanwezig, maar het renderen daarvan is niet echt de grootste prioriteit van het spel. Ze zien er nogal armoedig uit.

Detailniveau van Forza Motorsport 3 is zeer goed

Geluidseffecten en muziek

Het geluid is echt het slechtste aan Forza 3. Af en toe blijft je toerentalgeluid hangen op een constante waarde en meestal heeft dat tot gevolg dat je crasht of te langzaam de bocht door gaat. Dat hangen gebeurt met enige regelmaat.

De meeste auto's klinken wel goed, maar ze lijken erg veel op elkaar. Natuurlijk klinkt de V8 van de Mustang heel anders dan de motor van een Audi R15 TDI, maar ze klinken niet zoals ze horen te klinken. De details zijn goed, sissende turbo's, tussengas, het zit er in, maar de basis is ruk. Ik mis de boxer-roffel bij de 911 en de Impreza, het echte bulderen van de Corvettes, het klinkt allemaal wat tam, monotoon en lineair. Een motor trekt niet altijd lineair, dus toerentallen horen dat ook niet te doen en dat doen ze jammer genoeg wel.

Overige Community-features

Voor alles zijn leaderboards in Forza 3, dus niet alleen de snelsten in de time trials, maar ook wie het beste rijdt in multiplayer, wie de beste designs maakt, wie de beste tuningsetups weet te maken, enzovoorts.

Bij de Time Trials is het de bedoeling dat je met een specifieke auto een specifiek parcours zo snel mogelijk weet af te leggen. Bij Forza 2 zat dit nog als hoofdoptie in het spel onder Arcade, maar in Forza 3 zit dit weggestopt in het menu. Time Trials zijn niet waar Forza 3 om draait. Forza 3 draait om een geweldige singleplayer-ervaring in het Season Play en briljante multiplayer-ervaringen door te racen tegen bekenden en onbekenden.

Op Forzamotorsport.net kun je inloggen met je Xbox Live account en kun je foto's downloaden en bekijken, replays zien van anderen, designs en tuningsetups beoordelen en overal op reageren. Er is ook een forum en je kunt alle leaderboards bekijken, dus niet alleen in-game, maar ook op je computer. Ook het Auction House is beschikbaar via de portal van Forzamotorsport.net. Mijn ervaring met Forzamotorsport.net is niet zo heel prettig, de site is erg langzaam en bij het bekijken van foto's kan het erg lang duren voor er eentje op het scherm staat. Het forum daarentegen is wel weer lekker rap.

De portal van Forzamotorsport.net

Achievements

Eigenlijk wil ik nooit wat kwijt over de achievements, omdat ze het merendeel van het verhaal van een game kunnen weggeven. Bij racen valt dat wel mee, dus ga ik er toch wat over zeggen. De lamme takken onder ons kunnen in Forza 3 het halen van achievements op de automaat zetten. Kies voor Hire Driver in het Race Menu en een andere coureur rijdt de race voor je. Hij haalt zelfs de achievement voor 200 mijl per uur als je hem op de Nürburgring laat rijden. Ook het winnen van je eerste race, eerste Weekday Event, eerste Weekend Event, enzovoorts haalt hij voor je binnen. In theorie kun je zelfs Solid Gold (eerste plaats in alle races van de Event List) op die manier behalen. Note to reader: alle door mij behaalde achievements zijn volledig gedaan door zelf racen :) Er is namelijk geen bal aan een spel wat zichzelf speelt, zonder interactie van de gamer.

De achievements die je verder kan behalen zijn best recht-toe-recht-aan. Hooguit gaat de 100.000 Drift Points in een single lap je wat moeilijkheden opleveren. Momenteel zit ik op 34% in mijn Career en heb ik er ruim 38 uur racen op zitten. Voor ik Solid Gold ga halen, dan zit ik in theorie ruim over de 120 uur racen heen. Ik kan er maar 1 ding van zeggen: ja, daaaaag! Alle andere achievements zijn te behalen door alle mogelijkheden van het spel, de replays, de timetrials en zo op zijn minst te proberen. Een paar autootjes kopen, je career 6 seizoenen volhouden en je hebt echt 915 gamerpoints verzameld. Alleen de laatste 5 voor de drift lap en de 80 voor alle races een eerste plek gaan echt tijd kosten.

Andere besturingshardware?

Hou je van racen met een stuurwieltje? Hou er dan rekening mee dat Forza Motorsport 3 maar 2 stuurtjes ondersteunt, de Microsoft Wireless Racing Wheel en de Fanatec Porsche 911 Turbo S. Nee, de Logitech G25 en G27 worden dus niet ondersteund.

Conclusie

De laadtijden zijn een big no-no en echt een domper. Ze hadden echt moeten kijken naar de loading screens van Dirt 2, waarbij je je achievements voorbij ziet komen en een grote hoeveelheid statistieken over hoe hard en hoe ver je hebt gereden en gevlogen. Dat staat echt in schril contrast tot dat draaiende wieltje bij FM3. Geluid blijft met vlagen hangen en dat zorgt er voor dat je met enige regelmaat de bocht uit vliegt of te lang blijft remmen, waardoor je kostbare tijd (of zelfs posities) verliest. Het weer varieert van zonnig tot bewolkt, maar echt regenen doet het nog steeds niet. Het weer - of het gebrek aan weersomstandigheden - is een van de grootste missers van Forza 3.

Is de game dan niet de moeite waard? Toch wel, 100% de moeite waard. Forza Motorsport 3 is weer een stukje volwassener geworden en bouwt verder waar Forza 2 was opgehouden. De game is weer een Xbox-exclusive als zijn voorgangers en waar Playstation 3-bezitters nu al jaren zitten te wachten op Gran Turismo 5 en alleen maar GT5 Prologue hebben gekregen, daar hebben Xbox-bezitters al twee Forza-games versleten sinds de aankondiging van GT5. Met een beetje pech/mazzel zitten de Xbox-gamers alweer aan Forza 4 tegen de tijd dat GT5 klaar is.

Met ruim 400 auto's is FM3 weer een stuk uitgebreider dan zijn voorganger en met ruim 200 verschillende events, vaak met 3 tot zelfs wel 6 races per event duurt het wel even een friggin' 120 uur voor je de game hebt uitgespeeld. Dan heb je nog geen seconde multiplayer gedaan, misschien nog wel het beste onderdeel van Forza Motorsport 3. Deze game zal je in ieder geval uren, dagen of zelfs maanden zoet houden. Het is verslavend om te winnen en dat geldt zeker in Forza Motorsport 3. De minpunten worden vergeven, het is een dijk van een game.

Forza Motorsport 3 op GoT

Het Forza Motorsport 3-topic op Gathering of Tweakers is erg drukbezocht door de tientallen racers die op GoT rondhangen.

Gebruikt in combinatie met:

Heb jij ook een Forza Motorsport 3, Xbox 360?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review

Reviews door de redactie

Reacties (23)

Wijzig sortering
Mooie uitgebreide review. Zijn de DLC gratis?
Nee de dlc's zijn helaas niet gratis. Ze kosten 400 Microsoft Points per stuk voor 10 auto's of voor 1 track. Dan krijg je wel 1 auto in de game zelf gratis zonder dat je in-game credits hoeft te betalen. In ieder car pack zit ook 1 auto die wel gratis te downloaden is. In principe heb je dus een stuk of 8 gratis extra auto's als je er geen of weinig geld aan uit wilt geven. Als je de achievement wilt voor verzamelaar van alle automerken dan zou ik geen dlc aanschaffen. Die tellen dan namelijk ook mee en dan moet je er veel meer verzamelen. Dat had ik ook :+
Mooie review!

Alleen:

Punt 1: Idd het geluid is erg jammer! Ze hadden misschien iets meer de kunst af moeten kijken hoe audio gemaakt wordt zoals dat bij BFBC.

Punt 2: SCHANDALIG! 400 MS points voor wat extra auto's. Ik heb er gewoon geen woorden voor. MS dood op deze manier alles wat goed was.

Punt 3: auto's zien er erg mooi uit inderdaad. Jammer van de rest zoals omgeving ;) Na mijn mening is het spel iets te snel gemaakt en hebben ze de focus te veel gelegd op 400 auto's wat de mijlpaal moest worden van Forza3.

Nogmaals erg goede review! :)
En de tracks blijkbaar ook. Hij had alleen over het feit dat het publiek er niet uitzag en niet over de tracks zelf ;)

En 4 euro voor een paar autos vind ik niet veel. Sommige spellen durven 15 euro te vragen voor een paar hergebruikte maps ;)

Ik weet niet wat jij onder haastig verstaat, maar zoals de reviewer zei: het publiek is van ondergeschikte belang.

Het lijkt wel of je bewust dingen zoekt die niet fout zijn en ze als fout bestempeld. Heel apart.

[Reactie gewijzigd door Relief2009 op 16 juni 2010 11:31]

Dit is nogmaals mijn kijk, en respecteer dat.

4 euro is idd niet veel nee, maar voor een spel betalen vind ik al meer dan genoeg. Beetje jammer dat daar weer meer kosten voor moeten bijkomen. Je zegt 4 euro, maar dat heb je het over 1 pack en daar zijn er aardig wat van.

En dat het publiek er niet mooi uitzag, viel me nog niet eens zo op. Het is gewoon meer de levenloze omgeving. Alsof je door een foto heen rijd. Als je PGR4 speelt, dan weet je waar ik het over heb.

Haastig was het zeker, want als je kijkt naar hoeveel tijd GT erin steekt kan je wel opmerken dat dit misschien iets te snel is uitgebracht?

Niet gelijk happen ;)

[Reactie gewijzigd door ZombieRofl op 18 juni 2010 14:58]

Nette review. scheelt niet veel van een echte tweakers-review. jammer van de beperkte keuze in stuurtjes.
Als je de echte Tweakers-reviews en preview wilt zien, dan moet je de speciale E3-pagina in de gaten houden :D Jur en Paul zijn speciaal naar Los Angeles afgereisd voor de E3-gamesbeurs. Er is een speciale link naar een E3-pagina op de frontpage, linksboven, onder de categorieën en de link naar de WK-TV special.
Dit is nu dus eens een spel waarvoor ik een console zou aanschaffen (in combinatie met het feit dat ik Madden 11 moet en zal spelen). Dus wat mij betreft mag microsoft je een premie geven, ik ga morgen een 360 halen!
Wacht gerust een maandje zodat je meteen de nieuwste xbox hebt ;)
heb je het ook geprobeerd het spel te installeren op je xbox 360? Dat zou toch wel een stuk betere laadtijden leveren
Ja heb ik vorige week gedaan, het verkort de laadtijden van zo'n 40-50 seconden naar ongeveer 35-40 seconden. Niet echt een schrikbarende tijdwinst en het blijft nog steeds een halve minuut wachten tussen races. Je ziet wel interessante weetjes voorbijkomen in het scherm, maar die heb je na 20 races ook wel allemaal gezien. Wat dat betreft had ik liever loadscreens gezien zoals in Dirt 2, die zijn haast zo goed als het spel zelf. In Dirt 2 had ik nooit echt het gevoel dat ik zat te wachten, terwijl de laadtijden daar bijna gelijk zijn.
Echt een hele goede review! ;)
Zeer goede en uitgebreide review, leest ook lekker weg! Van mij krijg je vijf sterren :). Het is een erg vet spel, al heb ik nog niet echt tijd/zin gehad om er echt veel tijd in te steken (zit nog ergens in year 2 van season play). Raad mensen het wel echt aan, van mij krijgt ie sowieso een 8,5!
Prachtige review :D
Hopelijk heb ik in de zomervakantie wat meer tijd om van Forza te genieten.
Nette review!

Ik heb zelf vanmiddag even 3 dlc in het spel gezet met een paar leuke nieuwe auto's. Wat jij zegt over de geluiden van de auto's ben ik het ook wel met je eens. Ze hadden daar meer tijd in moeten stoppen.
ik vind dit een fantastische game.. en de review ook..

top.


Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn



Nintendo Switch Google Pixel XL 2 LG W7 Samsung Galaxy S8 Google Pixel 2 Sony Bravia A1 OLED Microsoft Xbox One X Apple iPhone 8

© 1998 - 2017 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Hardware.Info de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True

*