HP Smart Tank Plus 555 Review

26 november 2019, laatste update op 26 november 2019, 152 views Rapporteer

Je kan het apparaat makkelijk connecteren met alle apparaten in huis. Het bijvullen van de inkt gaat snel en gemakkelijk. Mijn conclusie is dat dit een zeer gebruiksvriendelijke en economische printer is die ik zeker zou aanraden als je het ontbreken van dubbelzijdig afdrukken niet erg vindt.

Pluspunten

• gebruiksvriendelijk
  • eenvoudige verbinding
  • economisch in inktverbruik

Minpunten

• kan niet dubbelzijdig afdrukken
  • papierlade in goedkoop materiaal
  • verbinding niet altijd optimaal

De "unboxing" en installatie heb ik samen met mijn zoon gedaan. Dit ging erg vlot. Je kan het apparaat makkelijk connecteren met alle apparaten in huis (2 pc's en 3 gsm's). Ik vind het erg gemakkelijk dat je ook rechtstreeks van je smartphone kan afdrukken. De "draadloosheid" spreekt me erg aan, enkel een kabel voor stroomtoevoer nodig! Het bijvullen van de inkt gaat snel en gemakkelijk, ook het feit dat je steeds kan zien hoeveel inkt je nog hebt is bijzonder praktisch. Het scannen is ook zeer eenvoudig vanaf de computer aan te sturen, al verliest hij regelmatig de connectie. Misschien omdat de pc een paar meter verder staat? Of is het door onze wifi-verbinding in huis? Het scannen verloopt alleszins wat moeizamer dan printen naar verbinding toe. Enige nadelen zijn voor mij de erg kleine papierlade en het niet dubbelzijdig kunnen afdrukken. In deze tijden zou dit eigenlijk een standaardoptie moeten zijn voor elke printer... Update: na een paar weken gebruik is er al een klepje of veertje van de papierlade stuk. De papierlade werkt nog maar er hangt een klepje los. De kwaliteit hiervan is dus niet optimaal. Mijn conclusie is dat dit een zeer gebruiksvriendelijke en economische printer is die ik zeker zou aanraden als je het ontbreken van dubbelzijdig afdrukken niet erg vindt.

Heb jij ook een HP Smart Tank Plus 555?