Steelseries Siberia V2 Wit Review

28 mei 2010, laatste update op 28 mei 2010, 51 views Rapporteer

Deze headset ongeveer 1 maand in bezit, eerst had ik zo'n creative fat1ty dingetje en dit is dan ook een hele verbetering.
Geluidsweergave is echt perfect tegenover mijn oude headset, je hoort alles en je hebt een heel helder geluid. Ook bij het kijken van films merk je een verschil, deze headset heeft net iets meer bassen en dat is toch fijner onder een film.
De beugel die je over je hoofd hebt is wel een beetje zwak, deze zit met ijzerdraad vast en rekt uit als je hem opzet. Ik denk dan ook dat deze als eerste kapot zal gaan

Heb jij ook een Steelseries Siberia V2 Wit?