:strip_exif()/m/975975/1Io5UrHoJtukjv4ajZYCog3xtyudcyNjNaUM5eEw7PATFLi2J9.jpeg?f=620xauto)
Dit is mijn eerste review .
Na het zien van de beelden van internet ,van de philips hue play hdmi sync box ben ik over gegaan tot de aanschaf van de box.
Eerst heb ik de 2 light strips achter op de tv gemonteerd.Daarna de 2 hue play lampen neergezet en aangesloten.
De hdmi kabels van mijn nvidea en mediabox in de hdmi poorten van de box gedaan .
Geluid van mijn home cinema set heb ik aangesloten via een optical kabel van de tv naar mijn homecinema set.
Alles aangesloten en van stroom voorzien.
Hierna heb ik de hue app geinstalleerd en het instellen kon beginnen.
Voordat ik verder kon moesten de lampen worden geupdate dit duurde bijna 3 uur!!
Na 3 uur kon ik eindelijk verder met het instellen.
Het instellen was vrij eenvoudig je wordt stap bij stap door de menu's geleid.
Hierna heb ik de hue sync app geinstalleerd en de box ingesteld.
Ik was bang dat het geluid niet zou werken ,maar schijnbaar wordt het dolby surround signaal door de box gewoon doorgeven.
Eindelijk was dan het moment dat ik kon gaan genieten van de licht effecten.
Mijn harmony heb ik zo ingesteld dat alles via de hdmi aansluiting van de box wordt geleid.
De box is wel een keer of wat uitgevallen en hierdoor viel gelijk het beeld uit.
Ik hoop dat dit door middel van een update kan worden verholpen.
Ben tevreden over de aanschaf en misschien schaf ik nog wat extra lampen aan.
Eerst maar even sparen😬
Update ik heb de mediabox next aangesloten op hdmi 1 van de sync box en de nvidea tv shield op hdmi 3 nu is de verbinding stabiel sync box valt niet meer uit!!Sync box heb ik op hdmi 4 aangesloten.En ik heb nog 2 extra hue play toegevoegd aan mijn opstelling.
En ik heb simplink (hdmi-CEC)aangezet nu gaat wanneer ik de tv uit of aan doe de sync box automatisch uit of aan.
Update 2 box valt steeds uit hierdoor heb ik geen beeld.Gisteren een film gekeken en het beeld is 5 x uitgevallen.Ik hoop dat dit wordt opgelost dmv een update Het is zeer vervelen verbinding is niet stabiel.
Update alle verbindingen gaan nu via de receiver en heb nu geen uitval meer en alles werkt zoals het hoort.
Update 3
Hue sync box heeft sinds vandaag de mogelijkheid om met mijn afstanbediening harmony elite de sync box te bedienen.
Instellen is eenvoudig eerst voeg je apparaat toe aan de harmony.
Hierna ga je naar de hue sync app daar staat nu afstandbediening bij.
Hierna ga je de elite alle verschillende knoppen aanleren via de hue sync box.
Sinds verschillende updates werkt de sync box zoals het hoort.
Box valt niet meer uit en de verbinding is nu stabiel vandaar dat ik de beoordeling heb aangepast.