Razer Megalodon 7.1 Gaming Headset Review

Anoniem: 322597
10 april 2010, laatste update op 10 april 2010, 1.057 views

Razer Megalodon 7.1 Gaming Headset

Woensdag besteld en vandaag binnen gekregen: Razer Megalodon 7.1 gaming headset.
Wat een mooie headset! De afwerking, echt perfect! Ziet er allemaal gelikt uit, de kwaliteit van het materiaal is ook goed. Heb al meerdere producten van Razer, stuk voor stuk zien ze er goed uit, dus ik had eigelijk ook niks anders verwacht.
De headset ligt erg goed op de oren, heb deze nu al een tijdje op, ongeveer 1,5 uur, en heb nergens last van. Goed afgesloten, zodat je je moeder, of iemand anders, niet hoort schreeuwen!:) Makkelijk op en af te zetten, wel moet je uitkijken dat het kastje niet valt, waarmee je alles bediend.

Pluspunten

• Zeer mooie afwerking!

De headset is niet draadloos, maakt gebruik van een usb kabel. Kabel erin en hij installeert meteen het stuurprogramma en je kan hem gebruiken. Er zit een kastje bij waarmee je alles kan instellen. Er zit een 7.1 surround in en dit klinkt gewoon weg fantatisch. Met het kastje erbij die ertussen zit kan je instellen of je 2.0 of 7.1 wilt luisteren, microfoon uitzetten, harder of zachter zetten en de gevoeligheid van de microfoon instellen.

De prijs heb ik op goed beoordeeld, want de headset kost best een paar centen. Maar als je dan ziet in wat voor doos deze komt, en wat je ervoor krijgt, dan weet je waarom je zoveel betaald.

Net even een stukje van de microfoon opgenomen. Klinkt erg goed als je het terug luistert. De kwaliteit van het geluid is ook gewoon goed.

Over een tijdje zal ik er meer over vertellen, want heb de headset nu ongeveer 3 uur, dus zoveel kan ik er nog niet over vertellen.

Heb jij ook een Razer Megalodon 7.1 Gaming Headset?

een beetje een korte review, maar voor de tijd dat je hem hebt een goede.
ik snap alleen nog steeds niet wat je aan een 7.1 headset hebt?

en nog iets: bij negatieve eigenschappen staat: prijs, maar die krijgt toch 4 sterren?
Voor shooters is het wel prettig als je hoort waarvandaan er op je geschoten wordt bijvoorbeeld...
Heb zelf een 5.1 headset van sennheiser, klinkt ook prima. Voor games of een filmpje is het uitstekend, voor muziek hoef je het niet echt te doen (maar dat is bij veel van de "grote" 5.1 audiosets ook, afgezien van SACD en DVD-A), dan kun je beter een goede stereo headset nemen.
Haha, foutje! Zal hem even verwijderen!
Dit is mijn eerste review, dus kan nog wat fout gaan!:)

[Reactie gewijzigd door Anoniem: 322597 op 8 augustus 2024 12:49]

Heb hem ook, en al het bovenstaande klopt als een bus.
Je oren warmen een beetje op, maar dat is miniem en erger wordt het niet.

Aanrader net als hun overige producten.