€ 27,99 bij Enjoy2day

Minecraft, Windows Review

JairSterre
27 november 2018, laatste update op 27 november 2018, 282 views Product gekocht

Minecraft, Windows

Zeer goed spel, tegen de tijd dat ik realiseerde hoeveel geld ik erin had gestoken had ik er al zo veel uren in gestoken dat ik mijn geld niet miste.

Pluspunten

• Zeer leuk spel
  • Altijd aanpasbaar aan je specs
  • altijd mods voor alles wat mist
  • Zeer simpel te leren
  • Zelfs na 8 jaar nog updates

Minpunten

• Soms een toxic community op sommige servers.

Echt een geweldig spel. Je kan er zo veel uren in steken as je wilt en je kan ook altijd dingen zelf leren te doen, zoals snellere manieren om bomen te hakken, efficiëntere manieren om te farmen, en als je alles uit survival onder de knie hebt kun je op servers die nog steeds nieuwe updates de wereld inbrengen. Veel servers zijn op 1.8 PvP en sommige mensen haten dat, en anderen houden ervan. Als je echt alles denkt te weten en je je verveelt bestaat internet ook nog altijd en kun je ook extra's zoals mods of de nieuwe datapacks installeren.

Het spel doet het ook op zowel Linux als Windows als Mac. Het installatieproces hangt ook niet al te veel van je internetverbinding af. Ook hangt het minder van je videokaart af, omdat het voornamelijk de berekeningen zijn die het spel moet doen en minder van de graphics.

Heb jij ook een Minecraft, Windows?

Volgens mij heb je het over Minecraft java editie en niet Minecraft Windows of bedrock edition.
Want zover ik weet is er geen mogelijkheid om versie te wisselen in de windows versie van minecraft.
Veder ben ik het eens met je super tof spel maar tegenwoordig is de nieuwste versie 1.19 het meest populairst en wordt de 1.8 versie voor de pvp minder gespeelt. Voor mensen die dit lezen en niet weten welke versie ze moeten halen, Koop Minecraft: Java Edition. Minecraft for Windows is over het algemeen slechter en veel meer bugs. Je gaat random dood zonder rede wat hardcore werelds kan verpesten en uit mijn ervaring is de community meer toxic op die servers (dox en ddos sfeer) Java editie heeft dit ook op de servers maar veel minder. Ook is er in de Windows editie nu een profanity filter waarbij je niet eens meer items kan renamen naar "crap". Ook werkt dit slecht want je kan ook niet items renamen naar "West" om maar een van de dingen op te noemen. Niet alleen renamen van items in een anvil maar ook op signs en natuurlijk in de ingame chat.