MadCatz F.R.E.Q. M Wireless (Rood) Review

10 oktober 2018, laatste update op 10 oktober 2018, 229 views Rapporteer
Product gekocht 0

Zeer goede koptelefoon op alle fronten. Daarom heb ik een tweede gekocht. Enig minpunt is dat 'ie af en toe crasht. Resetten is simpel, maar niet onderweg.

Pluspunten

• hoge kwaliteit
  • uitstekend geluid
  • robuust gebouwd
  • zeer goede accu

Minpunten

• crasht soms

Erg prettige koptelefoon. Niet te zwaar en de accu gaat lekker lang mee. Het geluid staat standaard raar afgesteld, maar zodra je dat met de app wijzigt is het uitstekend. Deze instelling wordt gelukkig onthouden, ook als de accu leeg raakt. De mijne is al best vaak gevallen, ook tijdens het fietsen. Daarom had ik maar alvast een tweede gekocht. Maar alles werkt nog steeds prima. Het enige nadeel is dat 'ie soms crasht. Dan moet je 'm op de oplader aansluiten en een 3,5mm kabel aansluiten om te resetten. Dit is onderweg voor mij niet realiseerbaar, dus vervelend wanneer dit gebeurd. Gelukkig niet al te vaak, ik schat 1x per 3 ladingen a 20 uur gebruik.

Heb jij ook een MadCatz F.R.E.Q. M Wireless (Rood)?

Crasht? Gewoon dat hij opeens stopt?
Ja, maar niet alleen stoppen. Niks werkt dan. Je kunt 'm niet uit- en aanzetten bijvoorbeeld. Het statusledje blijft dan branden tot de accu leeg is. Ik vermoed dat het een bug is in de bluetooth. Die raakt de verbinding een paar keer kwijt vlak voor de crash.
Apart, Waarom heb je je geld niet terug gevraagd. Je hebt het recht op een fatsoenlijk product namelijk.
Niks apart aan hoor. Het *is* een fatsoenlijk product. Ik heb andere geprobeerd en die hadden (veel) slechter geluid en/of een accu die slechts kort meegaat. Perfect hoeft het voor mij niet te zijn. Wellicht is er in een hogere prijsklasse wel eentje die aan al mijn wensen voldoet, maar dat vind ik de meerprijs niet waard. Bovendien heb ik er nu twee en ga pas kijken wanneer die kapot gaan.

Wellicht ben ik te veel een 'tweaker'? Windows ga ik ook niet terugsturen na een BSOD. ;-)

[Reactie gewijzigd door -jacQues- op 26 juli 2024 07:30]