Net zoals altijd bij Asus is ook dit produkt weer verpakt in een kleurrijke doos met een flinke hoeveelheid kabels en montagemateriaal er bij.
Voor mij meer dan voldoende aansluitingen. Ik heb er nu 1 sata ingezet en 2 oudere IDE-disks, maar kan zo nog een aantal sata disks erbij plaatsen. Standaard zitten er op de achterzijde van het bord 4 USB aansluitingen en firewire, maar het moederbord heeft nog een aantal interne aansluitingen waardoor je systeem moeiteloos uit te breiden is met een aantal USB-brackets.
Layout is op zich logisch. Alleen de front audio aansluiting zit aan de andere kant van het bord, waardoor je een kabel dwars over je moederbord moet trekken om dit aan te sluiten.
Als het systeem eenmaal draait heb ik er verder geen omkijken meer naar, ik heb nog geen vastlopers o.i.d. gehad. De prestaties zijn voor mij goed, maar mijn vorige systeem was een amd 1.0ghz, dus in vergelijking daarmee lijkt alles snel.
Op basis van eerdere reviews heb ik maar meteen een passief Zalman koelblokje op de northbridge chip gemonteerd. Ik kan dus niet oordelen over het feit of de huidige generatie standaard northbridge fans nog steeds veel lawaai produceren.
In mijn oude systeem zat een soundblaster 128. Het geluid er...