Ik heb de C-200 vrijwel direct na uitlevering ontvangen, maar ondertussen heb ik hem terug gestuurd omdat de speler het geld gewoon niet waard is.
Het opstarten van de speler gaat vrij rap. Vervolgens krijg je een keuze-scherm om een activiteit te starten: instellingen, disk, netwerk, usb.. Dit scherm kan grafisch gezien echt beter en de animaties hier schokken.
Als je kiest voor afspelen dan krijg je een grafisch redelijk scherm te zien met in een lijst alle mappen en bestanden. Het zou mooi(er) zijn als de software mogelijkheden had om thumbnails te maken, imdb te raadplegen etc. Zeker met een snellere processor als wat de C-200 heeft moet dit te maken. Zo'n box moet vooral leuk zijn, dat is hij op deze manier niet. Een soort media-library...
Dit herken ik dus absoluut niet bij mijn C-200, ik zie totaal geen schokken en de vogel-scene wordt vlekkeloos afgespeeld. Source is in mijn geval 'n 4gb iso'tje over 'n 100mbit netwerk.Een bekende rip van 'Planet Earth' met wat hogere bitrates schokt: bij 'Pole to Pole' bibberen de rotsige bergen bij die vlucht tussen de bergen, en bij de bekende vogel-schene schieten de dieren opeens vooruit en bibbert het vervolgens zachtjes na.