Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 5
9 reviews

Dell Alienware AW2518HF Zwart - Reviews

Prijs
Specificaties 24,5" • 1920x1080 (Full HD) • 240Hz • TN • 1ms - Bekijk alle specificaties
  Vergelijk
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 5
Score: 5
8
Score: 4
0
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
jonastrijkerNewbie 17 juni 2018 Product gekocht

Dell Alienware AW2518HF Zwart

Prijs/kwaliteit verhouding top! 240hz voor een betaalbare prijs.

Pluspunten

  • 240 hz
  • Mooi scherm
  • Goede kleuren
  • Roteerbaar
  • Dunne randen

Minpunten

  • Stand is diep, dus minder geschikt voor kleine bureaus

Eindoordeel

Score: 5
Marcus 4 juni 2018 Product gekocht

Dell Alienware AW2518HF Zwart

Uitstekende monitor om mee te gamen. Het enige nadeel is dat tekst er erg blurry/lelijk uit komt te zien met een soort ghosting (hier is ongetwijfeld een term voor, maar die is mij niet bekend), wanneer je over een (web)pagina scrolled.

Pluspunten

  • Snel
  • Mooie kleuren (voor TN)
  • Goede bouwkwaliteit

Minpunten

  • Blurry tekst

Eindoordeel

Score: 5
MuiGuro 24 maart 2018 Product gekocht

Dell Alienware AW2518HF Zwart

upgrade van een oude 60hz TN naar deze, wat een wereld van verschil.. TOP!

Pluspunten

  • 240hz
  • Gameplay erg smooth
  • Kleuren
  • Bezels
  • Prijs voor 240hz

Minpunten

  • de voet erg lomp

Eindoordeel

Score: 5
Albert Duin 12 maart 2018 Product gekocht

Dell Alienware AW2518HF Zwart

Overgestapt van iiyama 144hz. Wat een positief verschil in contrast, kleuren, zwartwaardes en verversingssnelheid. Alles gaat super smooth en je merkt in snelle games dat het beeld gewoon sneller en eerder scherp is dan 144hz. Voor 300 euro echt een top monitor welke er ook nog mooi uitziet

Pluspunten

  • Hele goede kleuren voor TN
  • Super smooth beeld
  • goede zwartwaardes
  • 144hz naar 240hz zeker merkbaar
  • hoog contrast
  • Dunne bezels
  • Hele stevige voet
  • 4 USB 3.0 HUB

Minpunten

  • klein beetje bleeding aan de onderste rand (edge led?)
  • monitor staat ver naar voren op de voet (diep bureau voorkeur dus)

Eindoordeel

Score: 5
xeoMe 22 februari 2018 Product gekocht

Dell Alienware AW2518HF Zwart

Mooi scherm, kleuren zijn een stuk beter dan m'n vorige benq 144hz. 240hz is lekker het is geen 60 naar 144 maar zeker een verbetering zeker als je de 240fps kan halen. Poot is wel groot maar daar kan ik omheen werken. Prijs erg scherp dus top monitor!

Pluspunten

  • 240Hz heerlijk
  • Prijs
  • Kleuren beter dan benq

Minpunten

  • Voet is groot/lomp

Eindoordeel

Score: 5
Meowzen 18 februari 2018 Product gekocht

Dell Alienware AW2518HF Zwart

Het is een mooie monitor voor een goede prijs maar helaas niet geschikt voor een fast paced fps door het ontbreken van motion blur reduction tech die wel aanwezig is in de AW2518H. Geretourneerd.

Pluspunten

  • Mooie kleuren
  • Standaart alleen is al ruim 100 euro waard
  • Zeer snel

Minpunten

  • Geen ULMB of blur reduction tech dus iets te blurry voor een fast paced fps
  • Overdrive/fps mode zorgt voor zwarte artefakten
  • Slechte uniformiteit backlighting (Onder in de zijranden goed te zien. Zelfs in youtube reviews)

Eindoordeel

Score: 3
The Huibinator 25 januari 2018 Product gekocht

Dell Alienware AW2518HF Zwart

Uitstekend. Niks op aan te merken. Het is in mijn mening een juiste prijs voor het product. Ideaal als je zeker wilt zijn dat je het snelste van het snelste heb. 240hz met 1ms. Can't go wrong!

Pluspunten

  • 240hz, weer stap hoger dan 144hz. Klein verschil, maar toch aanwezig.
  • TN of IPS, als background plaatje zie je toch geen verschil. Prachtige belevenis, soms komt je alleen wel de TN kleuren tegen.
  • Prijs toch best netjes.
  • Zeer nette beeldscherm rand. Heel prettig.

Minpunten

  • (eigen mening) geen fan van de poten.
  • Als het ultrawide was.. Oef!

Eindoordeel

Score: 5
blueyesdevil 6 december 2017 Product gekocht

Dell Alienware AW2518HF Zwart

Top monitor met mooie aesthetic. 240Hz super voor competitive games zoals cs go en overwatch. Kijkhoek is slecht maar als je er recht voor zit geen probleem. Kleuren zijn super voor een TN. Resolutie is laag maar is een must voor het halen van 240Hz.

Pluspunten

  • Mooi design
  • 240Hz is super smooth
  • freesync en geen gsync tax van 200 euro
  • Kleuren zeer goed voor een TN

Minpunten

  • 1920x1080 resolutie
  • sterke pc nodig voor 240hz
  • eigenlijk puur voor gaming bedoeld

Eindoordeel

Score: 5
rohitpenace 26 november 2017 Product gekocht

Dell Alienware AW2518HF Zwart

Ondanks de TN technologie zijn de kleuren zijn werkelijk fantastisch, gepaard met de snelheid en refresh rate is dit een nobrainer voor iedereen die een beetje knap wilt gamen. Hiervoor ook 2 VA panelen besteld, maar beide teruggestuurd nadat ik het verschil met deze zag (Samsung CFG73 en ASUS XG27VQ).

Pluspunten

  • Ultra smalle bezels
  • Bliksemsnel
  • Fantastische kleuren
  • Uitstekende bouwkwaliteit
  • Zeer wendbaar

Minpunten

  • Kijkhoeken
  • Staat vrij ver naar voren op voet, vanwege wendbaarheid

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Dell Alienware AW2518HF Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS HTC U12+ dual sim LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6 Battlefield V Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True