Gemiddelde gebruikersscore
De Eminent EM6355 is een goede webcam voor gebruik buitenshuis. WiFI (en bedraad netwerk), prachtig beeld en -kleuren, robuust gebouwd en makkelijk in te stellen.
Mooi beeld -ook 's nachts, instellen is te doen.
Naar mijn inziens zijn de camera's niet geschikt voor montage buiten. De scharnieren kunnen niet goed vastgedraaid worden waardoor de camera zijn positie verliest. Het installatieprocess is inderdaad een drama, zoals andere hebben aangegeven. Slechte 2,4Ghz Wifi ontvangst, ik heb er 3. Alle 3 verliezen binnen 24u de WiFi.
Goede camera met prima kwaliteit. De service van Eminent is tóp, als er iets defect is krijg je direct een vervangent onderdeel toegestuurd. Software mag wat geavanceerder maar is voor iedere leek begrijpbaar,
Overdag goed. nachtzicht IR small en weinig. R straler erbij dan beelden goed.
Software dramatisch. FTP funcitioneerde niet. Eminent gaf schuld aan ftp server. Hielp niet mee. NetWwerk-analyse -> camera.
Camer gekocht voor ftp functie, teruggestuurd.
Wat een dramatisch configuratie proces moet er worden doorlopen! Het is zelfs zó erg dat ik hierdoor de camera afraad. Het is een atypisch proces. En moet je ooit de camera opnieuw configureren dan ben je de Sjaak.
Laat deze aan je voorbij gaan en geef iets meer uit.