Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
Tunboy
24 maart 2007

Eerste indruk
Bij het uitpakken viel me meteen op dat de woofer mooi afgeschermd is door een stevige metalen gaas, deze kan je dus niet per ongeluk met je voeten stuk maken, maar... voor de drivers van de twee satelieten zit helemaal niets! Dit oogt zeer mooi en wordt wel vaker toegepast bij de kleinere 2.1 sets, maar ik had het toch leuk gevonden als er een verwijderbare bescherming voorzien was. De satelieten staan stevig op hun voetjes aangezien deze voetjes van metaal zijn.
Aansluiting
Aansluiten is simpel, de meegeleverde kabel is niet erg lang maar lang genoeg om de satelieten naast je monitor te zetten en de woofer onder je bureau, en dat is toch hoe 90% van de mensen deze set zal gebruiken, hier dus ook niets op aan te merken....

Pluspunten

• Prijs
  • Grootte
  • Helder hoog en mid
  • Gebruiksgemak
  • Luid genoeg
  • Looks

Minpunten

• Hoge tonen TE aanwezig
  • Lage tonen soms wat rommelig
  • Geen bescherming voor satelieten

Anoniem: 402712
6 april 2011

Logitech Z-4i (2.1, 2x 8.5W, 23W, Wit)

ik was op zoek naar een nieuwe speakerset omdat ik per ongeluk mijn oude € 20 ,- speakertjes heb doorgebrand.. toen heb ik voor deze set gekozen bij de media markt voor een € 70 ,-. zelf altijd zeer tevreden geweest met deze set. zeer degelijk geluid en mijn ouders zijn ook al VAAK naar boven gekomen om.... vriendelijk te verzoeken om het geluid een beetje zachter te zetten 's avonds. het enigste probleem wat ik heb sinds het begin is dat, als ik het geluid harder of zachter wil zetten, mijn linkerspeaker een kraakgeluid produceert. dit probleem heb ik ook met mijn oortjes :(. ondanks zou ik mijn z4 toch NOOIT weg doen.

Pluspunten

• geluid
  • styling

Minpunten

• geen

3 van 5 sterren (Voldoende)
lawtshjj
18 december 2005

Logitech Z-4i (2.1, 2x 8.5W, 23W, Wit)

Erg mooie PC speakers. Ze hebben een zeer net design met zeer goede afwerking en gebruik van materialen. Vooral de witte versie is zeer fraai.

Ook het geluid en performance van de speakers zelf zijn heerlijk. Je merkt dat deze speakers duidelijk meer power hebben dan de huidige mainsteam/mid-end speakers van creative en logitech.

Deze set speakers vult het gat tussen de mid-end en high-end speakers op. Extra features bied deze set niet echt, het is een simpel 2.1 setje dat uit 4 delen bestaat.

- De subwoofer; waarop je de speakers en volumeregel op aansluit.
- linker speaker
- rechter speaker
- volumeregelaar + aansluitingen voor headset

Linker en rechterspeaker geven van zichzelf al een zeer vol en rijk geluid, ook zonder de subwoofer. De subwoofer blijft altijd heel neutraal, en gebalanceerd klinken, niet te hard of te zacht, rare halve tonen oid.

De volumeregelaar is zeer net afgewerkt, had van mij wel wat zwaarder mogen zijn zodat hij beter blijft staan, maar hij is wel stevig. De analoge draaiknop draait heel soepel en voelt duurzaam aan.

Voor mensen die hoge kwaliteit PC speakers zoeken. Met meer power dan de mid-range speakers, (Creative i-trigue of Logitech Z/X-xxx) maar niet gelijk een fortuin willen...

Pluspunten

• geluidskwaliteit
  • vormgeving
  • afwerking
  • simpel

Minpunten

• prijzig (in verhouding met de mainsteam speakersetjes)

HarryL
2 december 2020 Product gekocht

Logitech Z-4i (2.1, 2x 8.5W, 23W, Wit)

Na dat dit setje een aantal jaren op zolder heeft gestaan, deze maar weer eens aangesloten.
Positief verbaasd wat voor geluid er in zit!
Blij dat ik deze niet weg heb gedaan.

Pluspunten

• Goed geluid
  • Kan hard genoeg
  • Makkelijk in gebuik
  • Zelfs na 10 jaar nog prima

Minpunten

• Geen

C_H_T
16 maart 2013

6129(15)
15 maart 2012

iFanboy
22 juli 2011

Logitech Z-4i (2.1, 2x 8.5W, 23W, Wit)

Heb jij ook een Logitech Z-4i (2.1, 2x 8.5W, 23W, Wit)?