Ik gebruik de H6340 als een GSM, in combinatie met een Jabra BT-200, 1GB Kingston SD-Card, een Rikaline BT GPS en veschillende wlan accespoints. Nadat ik enkele jaren geleden van een koude kermis terug gekomen was door de iPaq H3630 (crappy scherm, CF expansion sleeve kapot) vindt ik de H6340 echt een verandeming. Vooral nu de mogelijkheden en programma's voor navigatie en internet tools verder ontwikkeld zijn. De accuduur is inderdaad fenomenaal, maar vergeet niet dat hij als GSM gebruikt moet worden. In dat opzicht is het niet uitmuntend. Het scherm is een hele verbetering boven mijn vorige PDA. Het aanklikbare toetsenbord is een leuke gadget, maar niet ideaal. Enkele noten voor potentieële kopers: (daar gaat het mij om) - Skype is...
Ik heb na eerder een Qtek 1010 en een Qtek 2020 nu dus deze Hp h 6340 en ben erg erg tevreden over.
De batterij van 1800 mah is 50 % krachtiger dan de Qtek 2020 en dat is ook goed te merken aan de gebruiksduur.
Wlan is makkelijk te configureren en via mac adress en wep encryptie (oude router) en makkelijk aan de praat te krijgen. De prijs is ook erg aantrekkelijk voor wat je ervoor krijgt.
Helaas staat er geen Window's Mobile 2003 SE op maar zo groot zijn de verschillen nu ook weer niet.
De openstaande verbindingen via wlan zijn makkelijk te vinden als je op stap bent en die even aan zet wat weer gprs gebruik scheelt.
Dit bericht dus van een tevreden gebruiker!
Groet,
Max