Gemiddelde gebruikersscore
Enige tijd geleden kocht ik een Razer Deathadder Chroma muis omdat m'n oude vertrouwde Logitec MX518 stuk ging. Omdat men bureau van hout en vrij grof van textuur is besloot ik om m'n nieuwe Razer muis te sparen van snelle slijtage en een muismat aan te kopen.
Ziet er leuk uit, prima formaat voor mij (Ik snap niet waarom er muismatten zijn van 1 vierkante meter) in de eerste paar weken gebruik heerlijk glad, maar de bovenlaag slijt erg snel waarna het grof en stroef aan gaat voelen.
Zeer goed product, vooral voor deze prijs! Wel moet gezegd worden dat een harde muismat niet voor iedereen is. Persoonlijk vindt ik het fijn, ik kan dan snel aanpassingen maken tijdens het richten. Jammer dat de maximale grootte die verkocht wordt 35cm is.
Prima (harde) muismat voor deze prijs. Simpel, duurzaam, redelijk in formaat en ultra dun. De toplaag voelt ruw aan en geeft dus ook enige weerstand tijdens het muizen maar voelt tegelijkertijd toch snel genoeg aan. Een beetje een mix van beide werelden (control vs. speed).
Muis werkt er goed op, het korrelige oppervlak geeft ook wat feedback die ik apprecieer, ze kleeft en blijft dus goed liggen op mijn houten bureau, ze is vlak. De prijs had wat lager gemogen en ik vrees dat bij herhaaldelijk losmaken en ergens anders kleven de kleeflaag zal verslijten.
mooie muismat met een plakkende onderkant maar deze stopt al snel met plakken als er wat teveel stof op komt en dit krijg je er vrijwel niet af. ook klinkt het alsof de muis meer sleept dan schuift over de mat en is er een duidelijk hoorbaar geluid.
Mooie muismat die niet al te dik is. Het schuiven van de muis voelt lekker maar maakt redelijk wat geluid. Voor mij geen groot probleem want je hoort het niet door een koptelefoon heen. Na het loshalen nam de muismat een deel van de verf op mijn bureau mee.
Gekregen van een vriend omdat ik ben begonnen met gamen, fijn muismattje.
Vrij duur voor de kwaliteit die je krijgt. Kleeflaag werkt goed tot een paar keer losmaakt. Tijdens gebruik werkt het echter prima, maar na verloop van tijd schuurt het materiaal van je muis er vanaf. Dit blijft vervolgens op de mat zitten waardoor er ongewenste weerstand ontstaat tijdens het gamen.
Een zeer dunne muismat (0.3 mm) met een klevende onderlaag.
Tijdens gebruik maakt hij wat geluid maar als je een koptelefoon gebruikt merk je hier bijna niks van.
Omdat hij zo dun is is het niet erg als ik mijn joystick er half op zet.
plaklaag afspoelen met water kan_maar_is_op_eigen_risico.
Deze muismat heeft een design voor gamers, maar ik zou de muismat eerder aanraden aan iemand die geen lagere DPI zou gebruiken en geen dikke muismat op zijn tafel wil, aangezien hij klein is, maar wel dun. Helaas maakt hij wel geluid (Op mijn tafel op z'n minst)