Redelijke toetsenbord en prettige muis. Helaas heb ik regelmatig last van interference in het signaal.
Never trust Trust.. In de naïeve hoop dat ze hun leven verbeterd hadden, heb ik het geprobeerd.. tevergeefs. Een weekend kunnen gamen en daarna begon de ellende. Ik ben niet vaak zo negatief over een product.
Toetsenbord en muis slijten snel. De stille toetsaanslag en het stille muisklikken zijn fijn, maar bij intensief (dagelijks) gebruik bleef na enkele maanden mijn spatiebalk al best vaak 'hangen' en het rubberlaagje waar bij de muis je handpalm op rust, is aan de onderkant al losgekomen. Ondermaats product dus.
Dit is een van de goedkoopste setjes die je krijgen kan en hij is voor zijn prijs verrassend goed. De muis is extreem goed. Het toestenbord typt fijn, maar heeft de vervelende eigenschap snel in een soort slaapstand te schieten. Als je dan typt komt de eerste letter niet over.
Het is inderdaad een stille toetsenbord en muis. Jammer dat je geen lichtjes hebt voor de caps en numlock toetsen. Het toetsenbord is wel even wennen als je lange tijd gebruik hebt gemaakt van een tegenovergesteld toetsenbord. Muis ligt erg fijn in de hand. Ben erg blij met deze set