Perfect voor foto bewerken en om een dag achter te zitten zonder hoofdpijn.
Gekocht om aan mijn Thinkpad T420 (1600x900 @ 60 Hz) te koppelen. Werkt zonder problemen op 2560x1440 @ 59.95 Hz via de meegeleverde DP-mDP. Mooie kleurweergave, scherp beeld. Goeie fabriekskalibratie. Ook mogelijkheid tot filteren blauw licht via de monitorinstellingen. Goeie verstelbaarheid van het scherm.
Mooi solide scherm met een prima kleurweergave voor de normale gebruiker die niet tevreden is met een instapscherm.
Ik vind het een super scherm, perfecte ratio.
Alleen denk je soms van, was hij maar groter (27"+) en 4k.
Maar zeer goede prijs kwaliteit.
Ik heb er 4, voor het videoeditten met After Effects. Ik heb de 4e er zo'n anderhalf jaar later bij gekocht (meest recent). Ze zijn allemaal in de fabriek gekalibreerd, een delta van minder dan 1, maar de nieuwst gekochte heeft een geel tint tov. de rest.
Het beeld is kraakhelder en superscherp.
Had eerst een 1080p 24inch monitor maar vrij snel geupgrade naar deze en geen seconde spijt van, ook al kost dit wat meer.
1080p voelt toch een beetje alsof ik met een vergrootglas naar mn laptopscherm zit te kijken, itt deze 1440p monitor.
Ik heb 4x U2518D van Dell, voor op de werkplekken. Deze aanvankelijk op test basis aangeschaft. Uitstekende kwaliteit voor een uitstekende prijs. Dell heeft helaas onnodig bezuinigd op een aantal zaken die deze Benq monitor wel heeft: een motion sensor, en uitstekende OSD-bedien knoppen. Go for it !
Na het terugsturen van de Dell U2518D maar besloten om voor BenQ te gaan. Meer aansluitingen, draait makkelijker op z'n voet en heeft sensoren (wel een dikkere rand aan de onderkant). Bij Dell alleen een mDP naar DP kabel erbij, bij BenQ voor alle mogelijke aansluitingen een kabel meegeleverd, top!
Het verbaast me elke dag nog hoe mooi dit scherm is. Geen klachten over de prijs (gekocht toen het €299 was). Het enige wat jammer is, is dat er maar één HDMI poort is. Een beetje onhandig als je twee of meerdere apparaten wilt aansluiten die alleen via HDMI kunnen.
Sublieme monitor welke niet al te duur is. Al met al zeker zijn geld waard!
Prachtig beeld en een uitstekende bouwkwaliteit maken dit een van de beste 1440p monitoren voor het geld. De stevige zware voet zorgt dat de monitor stabiel blijft staan en de rijke aansluitmogelijkheden zijn ook een kracht van deze monitor.
Ik had in eerste instantie gekozen voor de Dell Ultrasharp U2518D. Deze uiteindelijk omgeruild voor de BenQ PD2500Q. Welke welke voor mij op alle punten een stukje kwalitatiever aanvoeld.
Strak design met geringe bezels, zeer goed afgesteld scherm en een prima resolutie/grootte van het scherm voor als je niet content bent met FHD maar 4K nog niet noodzakelijk is. Een superscherm voor de middenweg. Zeker een aanrader.
heel mooi ips paneel. goede groote. stand is wel een beetje wiebelig. wel lastiger om te stapelen vanwege de "chin" aan de onderkant.