Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
57 reviews

Corsair Gaming K55 RGB (Qwertz Zwitsers)

Prijs
Specificaties Bedraad Qwertz met Dome switch toetsen - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
15
Score: 4
29
Score: 3
8
Score: 2
4
Score: 1
1
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
+2
aap 26 maart 2020 Product gekocht

Corsair Gaming K55 RGB (Qwerty US)

Dit gamingtoetsenbord is de enige in zijn klasse met programmeerbare toetsen. Het heeft RGB effecten, maar zijn beperkt. Er zijn kleinigheidjes waar wat op aan te merken valt.

Pluspunten

  • Programmeerbare "G" toetsen.
  • Instelbare RGB effecten.
  • US layout met brede shift toetsen
  • Kan ook gebruikt worden zonder de software te installeren
  • Polssteun

Minpunten

  • Typt niet bijzonder prettig.
  • RGB effecten zijn beperkt tot 3 vlakken.
  • Gevoelig voor stof
  • Te felle LEDs voor caps/num lock
  • Secundaire toetsen staan onder de primaire

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 4
Drivers / support Score: 4
Ergonomie Score: 3
Functionaliteit Score: 4
Precisie Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 2

+1
BCage 5 maart 2021 Product gekocht

Corsair Gaming K55 RGB (Qwerty US)

De eerste indruk van dit toetsenbord is aardig, helaas weet hij deze indruk niet waar te maken. Matig typcomfort, maar het voornaamste minpunt is toch wel dat de macrotoetsen allerlei websites en applicaties openen na het inprogrammeren die je niet hebt ingesteld.

Pluspunten

  • RGB backlight werkt goed

Minpunten

  • Niet erg prettig om te typen
  • Programmeerbare toetsen zijn buggy
  • Onhandige plaatsing programmeerbare toetsen

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 3
Drivers / support Score: 1
Ergonomie Score: 2
Functionaliteit Score: 1
Precisie Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 3

0
DeDooieVent 27 november 2020 Product gekocht

Corsair Gaming K55 RGB (Qwerty US)

Redelijk toetsenbord met RGB.... iets te veel RGB zelfs... zie mijn iets uitgebreidere review...

Pluspunten

  • RGB

Minpunten

  • RGB gaat aan als pc uit staat
  • Typecomfort is hooguit matig te noemen
  • Slechts 4 zone's RGB

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 5
Drivers / support Score: 3
Ergonomie Score: 3
Functionaliteit Score: 4
Precisie Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3

0
BUSINESSRA 2 april 2018 Product gekocht

Corsair Gaming K55 RGB (Qwerty US)

Zelf ooit 2de hands gekocht en nog nooit spijt van gehad

Pluspunten

  • Goeie bouwkwaliteit
  • Makkelijk mee te nemen
  • Comfortabel
  • Enigzins waterdicht

Minpunten

  • Niet mechanische

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 4
Drivers / support Score: 5
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 4
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5

0
A_Trouwborst 28 september 2019 Product gekocht

Corsair Gaming K55 RGB (Qwerty US)

Op zich een prima toetsenbord om goed op te tikken. Ook voor gamers een aanrader. Alleen het instellen van de functietoetsen is nogal omslachtig. Ook is het jammer dat de ESC-toets niet als functietoets geprogrammeerd kan worden. De originele esc toets zit namelijk erg hoog links op het toetsenbord.

Pluspunten

  • Tikt fijn
  • RGB

Minpunten

  • Omslachtige manier instellen functietoetsen
  • Toetsen klinken hard

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 4
Drivers / support Score: 3
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 4
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5

0
Dneb 15 juli 2019 Product gekregen

Corsair Gaming K55 RGB (Qwerty US)

Goede kwaliteit en veel mogelijk heden

Pluspunten

  • Lichtjes goed afstelbaar
  • pols steun
  • Veel toetsen

Minpunten

  • Toetsen klinken hard

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 5
Functionaliteit Score: 5
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4

TrasGraMogr 17 mei 2021 Product gekocht

Corsair Gaming K55 RGB (Qwerty US)

Een heel fijn, full-size, toetsenbord, met veel luxe elementen, zeker voor deze prijs. Alleen is het erg gevoelig voor stof, maar daar is mee te leven.

Pluspunten

  • Typt fijn
  • programmeerbare macro-toetsen
  • RGB
  • Polssteun
  • Losse media-toetsen
  • Full-size toetsenbord
  • WinLock
  • Prijs

Minpunten

  • Stof niet weg te houden

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 5
Drivers / support Score: 4
Ergonomie Score: 5
Functionaliteit Score: 5
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
seanpaul 6 mei 2021 Product gekocht

Corsair Gaming K55 RGB (Qwerty US)

Eindelijk een toetsenbord met * programmeerbare knoppen * RGB verlichting * macOS ondersteuning

Pluspunten

  • Heel stil tijdens meetings
  • Rgb
  • Programmeerbare macro knoppen
  • iCUE software werkt perfect op MacOS
  • Tikt heerlijk
  • Perfecte toetsenbord voor werk en MMO games

Minpunten

  • Voor mij absoluut geen voor deze prijs

Eindoordeel

Score: 5
Macley 26 april 2021 Product gekocht

Corsair Gaming K55 RGB (Qwerty US)

Membraan typt gewoon goed en media keys zijn fijn in gebruik. Ideal toetsenbord als je niet gigantisch veel wilt uitgeven.

Pluspunten

  • Typt algemeen goed
  • Macor keys
  • Decent RGB
  • Media keys

Minpunten

  • num 1 toets werkt niet altijd even goed
  • membraan (kan ook niet anders voor deze prijs)
  • technisch gezien heb je iCUE nodig

Eindoordeel

Score: 4
Dogggert 19 april 2021 Product gekocht

Corsair Gaming K55 RGB (Qwerty US)

Heb dit toetsenbord sinds eind augustus 2020, Fijn toetsenbord maar de keys typen wel prima maar het geluid is voor sommige mensen wat minder.

Pluspunten

  • vele soorten RGB
  • iCue Software
  • Goedkoop
  • Media keys
  • Numpad (voor het persoon dat ze fijn vind)
  • Typt lekker

Minpunten

  • De extra 10% aan de linker kant
  • Geluid van de keys is soms wat minder.

Eindoordeel

Score: 4
Tom_hwNewbie 17 april 2021 Product gekocht

Corsair Gaming K55 RGB (Qwerty US)

mooie instelbare rgb, maar typt erg hard en is erg groot.

Pluspunten

  • instelbare rgb

Minpunten

  • typt niet lekker
  • hard typ geluid
  • groot

Eindoordeel

Score: 3
JustinVBeek 19 maart 2021 Product gekocht

Corsair Gaming K55 RGB (Qwerty US)

Niet te veel poespas, maar wel voldoende om speciale stream knoppen in te stellen. Dit toetsenbord heeft een numpad waardoor ik deze naast het gamen (en de bijbehorende lichtstand) goed kan gebruiken voor het thuiswerken (uiteraard zonder de fancy lichtjes). Kleuren zijn in 3 zones verdeeld, linker-, rechter-toetsenbord en numpad.

Pluspunten

  • Numpad
  • iCue
  • 6 G-knoppen

Minpunten

  • jammer dat je niet de toetsen los van kleur kunt voorzien

Eindoordeel

Score: 5
SlimNewRatSkin 1 februari 2021 Product gekocht

Corsair Gaming K55 RGB (Qwerty US)

De extra rij functietoetsen aan de linkerkant lijkt handig. Maar als je vingers zich automatisch, dus zonder dat je je ervan bewust bent, orienteren op de linkerkant van het toetsenbord, dan tik je dus steeds mis. Dat drijft mij tot wanhoop. EDIT: extra functietoetsen eraf geklikt. Dat werkt beter.

Pluspunten

  • Prettige, betrouwbare aanslag
  • Redelijk stil
  • Multi-media knoppen
  • Gunstige prijs
  • Extra functietoetsen kun je eraf halen

Minpunten

  • Onhandige software
  • Layout leidt bij mij tot veel tikfouten

Eindoordeel

Score: 4
Hilmson 24 januari 2021 Product gekocht

Corsair Gaming K55 RGB (Qwerty US)

Prima toestenbord als je niet te veel kwijt wil voor een game toetsenbord. Daarnaast vond ik het vooral belangrijk dat het toetsenbord niet te hard klikgeluid had en dat valt bij deze inderdaad mee.

Pluspunten

  • RGB kan je uit zetten
  • Zacht klikgeluid
  • Veel opties boven numpad

Minpunten

  • Bovenste rand wordt snel vies door vingers

Eindoordeel

Score: 5
EchteHeldNewbie 20 januari 2021 Product gekocht

Corsair Gaming K55 RGB (Qwerty US)

Ervaren als een fijn toetsenbord maar heb het terug moeten sturen omdat de specs van de 8KRO rollover niet juist waren. Bij sommige toetsencombinaties kwam ik op 1 max. 2 KRO. Wees hiermee dus gewaarschuwd voordat je het keyboard aanschaft...

Pluspunten

  • Mooie RGB
  • Met polssteun
  • Typt erg fijn

Minpunten

  • Geen 8KRO rollover zoals staat aangegeven bij de specs

Eindoordeel

Score: 3
Gamehack 19 november 2020 Product gekocht

Corsair Gaming K55 RGB (Qwerty US)

Goed toetsenbord voor een goede prijs

Pluspunten

  • Typ fijn
  • RGB

Minpunten

  • RGB (3 zones)

Eindoordeel

Score: 5
Toysey Drehgun 30 september 2020 Product gekocht

Corsair Gaming K55 RGB (Qwerty US)

Prima toetsenbord om te beginnen met gamen. Lang niet zo snel als een mechanish toetsenbord maar dat hoeft ook niet voor 50 euro. De ondersteuning voor de spatiebalk wil wel heel soms eens losschieten. Maar dat is makkelijk te fixen.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Lage Prijs

Minpunten

  • Ondersteuningsbalkje niet heel stevig

Eindoordeel

Score: 5
deSenna24 27 augustus 2020 Product gekocht

Corsair Gaming K55 RGB (Azerty BE)

Erg leuk toetsenbord met goeie RGB verlichting. Toetsen zijn niet afzonderlijk maar in 3 zones. Op zich geen probleem gezien ik geen flitsend toetsenbord zoek, maar 1 zelfde statische kleur verkies. Toetsenbord is ook erg stil. Bijgeleverde polssteun en goeie rubber voetjes zijn ook zeer handig.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • RGB
  • Goeie polssteun
  • Stevige rubber voetjes, schuift niet

Minpunten

  • RGB in zones
  • Witte RGB is meer blauw

Eindoordeel

Score: 5
Daniel2002Newbie 10 juni 2020 Product gekocht

Corsair Gaming K55 RGB (Qwerty US)

Het toetsenbord werkt prima op een of laptop, maar op de playstation werkt hij heel apart. Elke keer als ik één van de G keys indruk stopt hij helemaal met werken en moet ik hem opnieuw aansluiten. Oftewel op playstation is hij niet te gebruiken.

Pluspunten

  • Werkt prima op pc

Minpunten

  • Niet te gebruiken op een playstation terwijl dat wel hoort te kunnen

Eindoordeel

Score: 3
selbiekoekie 19 april 2020 Product gekocht

Corsair Gaming K55 RGB (Qwerty US)

Prima toetsenbord voor de prijs, na 2 jaar nog steeds tevreden mee.

Pluspunten

  • Prijs
  • Kwaliteit
  • RGB
  • 6 programmeerbare G-toetsen

Minpunten

  • Membraam
  • 3 zone-RGB
  • RGB is niet heel erg fel

Eindoordeel

Score: 4
BolusZeeuwMeeuw 9 maart 2020 Product gekocht

Corsair Gaming K55 RGB (Qwerty EU)

Tweedehands gekocht voor €30,-, als je van Corsair houdt of van de stijl, zeker goed keyboard, maar ik kan voor €25,- een mechanisch toetsenbord kopen bij de lokale action. De macrokeys zijn erg handig though, en de iCue software is erg krachtig.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • 6(!) macro keys
  • Prijs
  • Windows-lock key
  • Media-keys

Minpunten

  • Redelijk moeilijk open te maken voor schoonmaak
  • De toesten kunnen snel een beetje 'glad' worden

Eindoordeel

Score: 4
gregnator 6 januari 2020 Product gekocht

Corsair Gaming K55 RGB (Qwerty US)

Nadat mijn oude goedkope toetsenbord het begaf, wou ik toch een wat duurdere maar toch betaalbare mooie toetsenbord kopen. Ik kwam de Corsair K55 tegen, en ik ben er erg blij mee! Met Icue van Corsair kan je zelf de kleuren instellen. Erg blij mee!

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Mooie RGB
  • 3 delen van het toestenbord is verlicht
  • Lekker om op te typen

Minpunten

  • Geen Mechanische toetsenbord
  • Helaas kan je de individuele toetsen niet van kleur veranderen

Eindoordeel

Score: 5
wobe 21 december 2019 Product gekocht

Corsair Gaming K55 RGB (Qwerty US)

Ik vond het eerst een fijn toetsenbord toen ik nog niet gewend was aan een mechanische en heb leuke tijden er mee gehad

Pluspunten

  • Gratis wrist rest
  • Media keys
  • Macro keys
  • rgb

Minpunten

  • Niet compact
  • Niet mechanisch
  • 3 zones rgb en niet full rgb

Eindoordeel

Score: 2
EcC8oNewbie 24 oktober 2019 Product gekocht

Corsair Gaming K55 RGB (Qwerty US)

Gekocht om de 15 jaar oude Dell op pensioen te sturen (gekuist en op het reserve schap) RGB staat grotendeels uit, maar leuke optie. Typt lekker naar mijn beleving, voldoende opties en afwerking voor deze prijs.

Pluspunten

  • Opties: Macro's x6, Media toetsen en Win-key lock
  • Geen drivers/software nodig
  • Afneembare Wrist rest
  • RGB (3 zones) software aangeraden
  • Prijs/kwaliteit
  • Leuke aanslag

Minpunten

  • Niet mechanisch (prijs)
  • Plastiek (prijs)
  • Keys (prijs)
  • Even wennen ESC ~ G1
  • Duurzaamheid?

Eindoordeel

Score: 4
TheKillEngine 18 oktober 2019 Product gekocht

Corsair Gaming K55 RGB (Azerty BE)

Voor mij was dit het eerste gamingkeyboard met instelbare toetsen, handig bij bepaalde programma's en games. De lichten zijn tevens goed instelbaar per zone en aanpasbaar per applicatie / game.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Kleuren aanpasbaar
  • Functies programmeerbaar
  • Per programma instelbaar

Minpunten

  • Gemakkelijk vuil ertussen

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Corsair Gaming K55 RGB (Qwertz Zwitsers)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5a 5G Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True