Ik heb deze koeler gekocht omdat de prestaties van de standaard koeler op mijn Ryzen 5 3600 onder de maat waren. De Scythe past mooi in mijn ITX kast en voldoet ruim aan de verwachtingen. Scythe heeft een goede balans gevonden tussen prijs, kwaliteit en prestaties.
Uitstekende koeler voor een scherpe prijs, doet goed z'n werk om mijn Ryzen 7 3700x goed koel te houden.
Gekocht als upgrade voor mijn standaard processor koeler die ik bij mijn Amd kreeg. Deze doet zijn werk. Wel voor grotere, en vooral bredere kasten.
Zeer goede prestaties , ryzen 9 3900x word max 65 graden onder full load.
Koelblok iets offset t.o.v voet waardoor plaatsen makkelijker is t.o.v. ramslots.
Fanclips erg ielig , moet beter kunnen.
Geen richtingaanduiding op fan, alleen aanduiding in handleiding.
Perfecte koeler voor mijn Ryzen 5 3600. Idle temperaturen rond de 36 graden bij kamertemperatuur. Makkelijk te installeren, koelt uitstekend en is heel erg stil.
Super koeler, makkelijk te monteren en super stil!
Deze geplaatst op een Ryzen 3700x en weet de CPU goed koel te houden onder strains.
Dit in samenwerking met de MSI MPG x570 Gaming Plus en 2x Silencio en 2x F14 Silent case fans.
Gekocht omdat deze wel past met een case fan achterop (Noctua F-12). Deze koeler is niet hoog en laat alle ram slots open. Installatie (ik gebruik AM4) was eenvoudig en koelprestaties zijn uitstekend voor hoe stil hij is. Zelfs op maximale RPM vind ik het geluid niet onprettig.
Vanwege de goede reviews van de eerdere versies, en het feit dat deze geen RAM of PCI-E blokkeert heb ik deze gekocht. Koelt zeer goed en is vrijwel helemaal stil (ook bij 100%). Montage was zeer eenvoudig (AM4 in mijn geval) en erg tevreden over.