Gemiddelde gebruikersscore
Samsung heeft een nieuw scherm op de markt gezet, een QLED curved monitor, met HDR. Een 1440p resolutie en 144Hz, wat wilt men nog meer? Ik zoek het uit.
Aangezien het een demo-model betreft, sla ik het uitpakken daarom ook over. Kreeg het scherm in mijn handen mee :D.
Op papier belooft de Samsung monitor gouden bergen, maar in de praktijk blijkt de monitor vooral op het gebied van software slecht uitgevoerd.
Mooie nét geen 32" monitor.
goeie monitor die juist op de kleine dingen mis schiet. Hij doet wat hij beloofd.
Als je een echte qled fan bent is deze monitor geschikt voor jou.
Ben je dat niet, maar wil je wel meer weten over deze eerste 32inch qled gaming monitor. lees dan mijn uitgebreide review.
Na 2,5 jaar geeft het scherm bij mij verticale strepen en heb het teruggestuurd naar Samsung. Samsung geeft aan dat het scherm na 2,5 jaar buiten de garantie periode valt en ook buiten coulance. Reparatie van het scherm zou € 516,60 kosten wat meer is dan een nieuwe kopen.
Mooie gebogen scherm goed geschikt voor het gamen. Helaas zie je wel horizontale strepen in het beeld vanwege VA-panel. Contrast en zwart kleur weergaven is zeer goed. Kan fel zijn voor je ogen, met brightness omlaag worden de kleuren slechter.
600HDR, Minimale curve, geweldige lichtopbrengst en pak je de juiste film of game dan kan een zon best scherp zijn in het donker. Al met al met 144Hz een erg vloeiend, fijn scherm waar ik nog geen ghosting heb opgemerkt.
Erg mooie monitor alleen jammer van de uniforme backlight in grijze beelden. Vooral bij bewegende beelden zie je de vlekken en strepen erg goed.
De kleuren van deze monitor zijn echt waanzinnig!
geweldige kleuren die erg levendig zijn. Goede zwart en wit waarden met een erg hoog contrast. HDR werkt naar behoren op de PS4 de kleuren worden nog wat dieper en je krijgt meer detail in donkere of belichte gebieden. Freesync 2 bereik is een minpunt.
Het scherm doet niet wat je na het lezen van de 'reclame' zou verwachten.
Het is een HDR monitor waarbij de HDR niet ondersteund is door het OS.
Freesync(2?) heeft een bereik van of 90-120 of 80-120hz.
Edit:Inmiddels is freesync2 niet meer ondersteund, score is aangepast.