Tweakers
Tweakers
Er zijn wel meer games die 'een soort interactieve film' worden genoemd, maar weinig van die games voldoen zo goed aan die omschrijving als A Way Out. Het spel oogt bij vlagen meer als een film dan als een game. A Way Out is echter wel wel degelijk een game, maar ook bij de voor games kenmerkende elementen kiest het spel zijn eigen weg. Split-screen hebben we zelden op een originelere manier gezien, en ook de manier waarop Leo en Vincent elkaar kunnen en moeten helpen in de gameplay maakt van A Way Out een gedenkwaardige game. Bovendien is hij goed speelbaar voor minder ervaren gamers, zo lang er een meer geoefende speler naast zit. Want ja: A Way Out is alleen coöperatief te spelen. Dat maakt het extra fijn dat spelers die de game hebben een tweede speler een gratis versie kunnen laten downloaden, om zo samen online te kunnen spelen. Wellicht is dat een laatste argument om twijfelende gamers over de streep te trekken? Lees verder »
Gemiddelde gebruikersscore
Voor 3 tientjes prima te doen. Echter maximaal scripted.
Gisteren in 1 zit A Way Out uitgespeeld met een vriend.
Wat een unieke game, dikke 5+ uur plezier gehad.
Aanrader voor een vernieuwende co-op.
Leuke game waarbij je echt met zijn 2e moet spelen. Is wel relatief kort maar zo kan je hem wel uitspelen met de andere persoon.
Hierdoor konden mijn vriendin en ik deze toch uitspelen ondanks de bekende verplichtingen in het leven, dit punt is dus zowel postief als negatief