Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

LG 43UJ630V Zwart

Prijs
Specificaties 43" • Ultra HD • LCD • HDR • 1 tuner • 50Hz - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
5
Score: 4
5
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
+1
Pastinaak 16 mei 2018 Product gekocht

LG 43UJ630V Zwart

Een erg goed product. Ook verkrijgbaar voor een leuke prijs. Goed beeld en een mooie schermgrootte. Algemene indruk is erg tevreden.

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • WebOS
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Geen audio-jack uitgang
  • Wordt in het midden dik (bultrug)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Vormgeving Score: 3

rdeweersNewbie 20 juni 2018 Product gekocht

LG 43UJ630V Zwart

Mooie tv met super mooi beeld, snelle levering door FOKA en scherp geprijsd.

Pluspunten

  • goed beeld
  • mooie uitvoering
  • eenvoudige installatie

Minpunten

  • licht in gewicht
  • afstandbediening klein
  • voetjes gammel

Eindoordeel

Score: 4
Mir64za 15 juni 2018 Product gekocht

LG 43UJ630V Zwart

Tv aangeschaft bij Coolblue voor 370 euro een 4k TV met een prima prijs/preformance ben zeer tevreden met de TV het beeld is lekker in hoge kwaliteit en WebOS werkt vloeiend.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit beeld
  • Prijs €370,00
  • WebOs

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
WouterK73Newbie 16 mei 2018 Product gekocht

LG 43UJ630V Zwart

Besteld bij Foka, volgende dag in huis tegen de scherpste prijs in de markt! Top hoor kreeg ook nog eens € 20,- verbouwingskorting, ik ben erg tevreden over Foka!

Pluspunten

  • Prijs
  • Gemak
  • Service

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
robspoNewbie 22 april 2018 Product gekocht

LG 43UJ630V Zwart

Top TV voor de prijs (via Foka voor 419 euro) WebOs werkt heel soepel. Mooi beeld en het geluid is prima

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Beeldkwaliteit
  • WebOs

Minpunten

  • Nog geen

Eindoordeel

Score: 5
Tuxinator 27 februari 2018 Product gekocht

LG 43UJ630V Zwart

Prima TV voor de prijs. De beeldkwaliteit is goed, de geluidskwaliteit is voldoende. Wil je goed geluid hebben dan kun je natuurlijk beter een soundbar aanschaffen. Het webOS van LG werkt ook vloeiend. Al met al 4,5 ster.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • webOS werkt vloeiend
  • Makkelijk te installeren, al kan het even wat tijd kosten om de optimale beeldinstellingen te vinden.

Minpunten

  • Zoals bij de meeste platte TV's moet je geen perfecte geluidskwaliteit verwachten, ook is er geen hoofdtelefoon aansluiting aanwezig.
  • De voetjes vind ik persoonlijk niet mooi uitzien, maar aangezien ik de TV aan de muur heb gehangen heb ik daar geen last meer van.

Eindoordeel

Score: 5
costasvandeveld 23 februari 2018 Product gekocht

LG 43UJ630V Zwart

Prima UHD TV voor een uitstekende prijs.

Pluspunten

  • UHD
  • WebOS
  • Voordelig

Minpunten

  • Matige Kijkhoek

Eindoordeel

Score: 4
Fren GNewbie 17 januari 2018 Product gekocht

LG 43UJ630V Zwart

Dit is een prima product voor een mooie prijs, veel vergelijkbare tv's zitten in een hogere prijsklasse. Deze tv heeft een mooi en vloeiend beeld, en wat vooral opvalt is het goede geluid wat eruit komt.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit beeld
  • Uitstekend geluid
  • Mooi design

Minpunten

  • Geen koptelefoon aansluiting

Eindoordeel

Score: 4
jfboujaddainiNewbie 9 januari 2018 Product gekocht

LG 43UJ630V Zwart

hij heeft mooi beeld en geluid, heeft veel apps en veel opties en is makkelijk te bedienen

Pluspunten

  • mooi scherp beeld
  • n veel apps en je kan makkelijk van de ene naar de andere app gaan

Minpunten

  • geen minpunten

Eindoordeel

Score: 5
Herman R.Newbie 26 november 2017 Product gekocht

LG 43UJ630V Zwart

Deze UHDTV geeft echt wel waar voor zijn geld ( € 489.- bij Foka Rotterdam ) , bij het uitpakken voelt ie wat plasiekerig aan en de pootjes moet je met een klein schroefje vast zetten maar als hij staat en aangesloten is geniet je van een prachtig beeld !

Pluspunten

  • lage prijs
  • prachtig helder beeld
  • 5 jaar garantie ( bij Foka )

Minpunten

  • plasiekerig , niet zo robuust

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een LG 43UJ630V Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5a 5G Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True