Gemiddelde gebruikersscore
Alles wat je van een doorsnee 2017-model zou mogen verwachten, en zelfs iets meer. Een TV met een simpele en snelle User Interface, helder en scherp beeld, matig geluid, en extra wauw-factor door de Ambilight. Perfect product voor de consument die nét wat meer wil van zijn TV.
De Tv is erg makkelijk te gebruiken, er zijn vele functies en de tv heeft mooi scherp beeld.Er is veel geklaag over de geluidskwaliteit maar ik merk er weinig van.het geluid is op de standaard instellingen erg slecht maar je moet gewoon een beetje veranderen en dan is het oke.
Helemaal top! Deze gekocht voor in de slaapkamer. Bij de Media Markt word je bedrogen omdat ze continue Philips afkraken. Zogenaamd geen Android beweren ze. Google bewees het tegendeel. Helemaal goud dat je Kodi kan installeren via de Playstore. Niet traag en zeer mooi beeld. Derde Philips TV in huis!
Top televisie voor een mooie prijs, geluid is op te lossen door aparte speakers aan te sluiten.
Televisie nu 2 maanden in bezit.
Door android gemakkelijk om extra apps te installeren.
Kan nu kodi kijken zonder extra kastje wat ideaal is omdat hij in de slaapkamer hangt.
Geluid is matig
Ik was een beetje bang door software bugs van 2015 toestellen maar hij loopt goed en snel.
Bij Foka.nl een tweede Philips ultra HD 4K tv gekocht. Weer een Philips wegens de Ambilight verlichting. Binnen een week al verticale strepen in beeld en dat bij een gloednieuwe televisie. Gelukkig bij Foka gekocht; ik kreeg binnen een week antwoord en kon mijn tv omruilen. Goede service (van Foka).
De TV schakelt na 20 min vanzelf weer aan.
De merkwaardige reactie van Philips
"Dit is iets wat momenteel bij Philips onderzocht wordt.
Wilt u hier niet op wachten dan kunt u TV aanmelden ter reparatie bij uw winkelier. Echter ben ik bang het probleem hier niet mee te verhelpen."
De tv nu een maandje in gebruik. Beeld is mooi voor wat je mag verwachten in deze prijsklasse. De tv heeft HDR..Maar of het echt iets toevoegd bij tv’s in deze prijsklasse is natuurlijk altijd een punt van discussie. Android tv is vlot. Geluid is helaas minder. Neem een soundbar:)
Super mooi scherm (65 inch) voldoende aansluit mogelijkheden (qua hdmi)
Slechte TV. Softwarematig zit hij goed in elkaar. De software is supersnel en zorgt er eindelijk voor dat je een smart tv kan gebruiken zoals dat ook gewenst is. Alleen de kleuren zijn niet mooi. Als ik een volledig wit scherm heb zie je veel cloud vorming.