"Mid-range by Sharkoon", iets wat ze toch niet onverdienstelijk doen. Prettig stevig headsetje met opvallend neutraal en 'voorbij-de-prijs' geluid. Mist wat flair wellicht, en is intern geen bouwtechnisch wereldwonder, maar voor dit geld een betere headset vinden voor gaming en een fijne muziekweergave is een pittige klus.
De Sharkoon B1.. de nieuwe telg in de Headsets van Sharkoon is een fijne mooi uitziende robuuste headset. Zit stevig in elkaar en goed voorzien van dempend materiaal zodat je lekker rustig en comfortabel kan luisteren naar je favoriete muziek of lekker kan gamen !
Gekocht voor videomeetings, hiervoor is de kabellengte van de 4 aderige jack aan de korte kant.
De verlengkabel met volumeslider en de aparte microfoon en geluidsjacks is dan weer aan de lange kant.
Een betere verhouding tussen de kabels was handiger geweest voor gebruikers met een laptop.
Al vaker aangenaam verrast door dit merk. Van eerder gemelde rare lucht in de hardcase was niets meer te merken, ook de kabellengte was heel normaal. Aardige feature, die afneembare mic. Hij valt helaas nogal snel uit de socket. Denk dat ik hem maar vastlijm.
Mooie degelijke headset, met erg goed geluid voor dit prijssegment! Design vind ik persoonlijk ook erg fraai, ipv al die RGB kleuren :)