Voor de prijs is het geen slechte ssd, voor deze prijs moet je ook niet te veel verwachten. Het is zeker wel fijn om als opstartschijf te gebruiken in vergelijking met een harde schijf. De bijbehoorende software is ook niet echt top maar voor hier maakt dat niet zo uit.
Monkey proof! Iedereen kan zijn of haar oude PC hiermee een leuke boost geven (voor de mensen die nog steeds met een harddisk al OS-disk werken... je ziet ze nog...)
Prima SSD voor de prijs.
Achteraf lees ik dat SSD's zonder DRAM minder geschikt zijn als boot drive, maar in de praktijk doet deze het ook prima. Niks in aan te merken op de bouwkwaliteit.
Pluspunten
Ziet er prima uit
240 GB is prima voor OS + kleinere programmas, maar zou voor grotere games zoals CoD en GTA wel een extra 1TB HDD kopen
Prima SSD voor Windows + nog wat kleinere software erbij (Photoshop en dergelijke) de behuizing voelt wel heel erg goedkoop aan als ik die vergelijk met het oudere design (V300).
De goedkoopste SSD in zijn klasse 240GB is ideaal voor mensen die een overgang maken van een standaard HDD naar SSD. Voelt goedkoop aan maar is ook spot goedkoop. heb er nu meerdere gehad en gebruikt voor mensen die wilde upgraden.