Goede styler en trimmer, minder scheerapparaat. Zeker als je normaal scheert met een mes. De batterij laad snel op en gaat lang mee, ik heb hem pas 1 keer opgeladen en al ruim een maand in gebruik
slechtste trimmer ooit. komt niet goed door mijn baard heen. loopt vast voor een goed resultaat moet ik er wel 20 keer overheen. ben zeker 20 min bezig. was mijn geld niet waard
Well jicht een goed apparaat, maar bij mij 2 van de 4 mesjes na 2 scheerbeurten kapot, en ze zijn niet goedkoop.
Ik heb de oneblade pro nu een maand in bezit. Het scheert gladder en egaler dan andere elektrische scheerapparaten. Normaal gesproken heb ik na het scheren ook last van een rode uitslag in de nek, maar daar heb ik met de oneblade nog geen last van gehad.
Phillips Oneblade nu 9 keer gebruikt.
De accu gaat lang mee, enkel opgeladen bij ontvangst en sindsdien werkt deze nog steeds!
De enige rede om het apparaat niet aan te schaffen is als je enkel babybillen glad wilt scheren.
Prima apparaat, zeker als je je baard wilt trimmen, stijlen of bijwerken. De scheerkracht is ook zeker goed maar het resultaat is niet blote billen glad zoals bij een echt mesje.