Gemiddelde gebruikersscore
Prima fan, ook bij een lichte load (30-40%) is de passieve heatsink nog voldoende.
Gebruikt in combinatie met een i5 9600K in een ITX kast (Sharkoon C10). Koelt goed en CPU komt nooit in de buurt van throttling op stock snelheid. Fan is wel aan de luide kant naar mijn mening dus geen aanrader als absolute stilte een doel is.
Eerste indruk, STIL EN KOEL, hoe dan! Ik kwam van een wraith spire, die veel geluid maakte. Deze koeler is echt heel stil (tot 70/80%). Ook houd hij m’n Ryzen 5 1600 onder de 50 graden bij het ‘normale’ gamen. Minpunten? Het installeren is echt niet normaal frustrerend. 4,5 ster.
Erg stille koeler, mede door semi-passieve modus. Koelt mijn R5 1600 prima onder 100% load (
Gebruikt in Build met ASUS-Z270H, CRUCIAL-balistix-tactical-DDR4-3000, AEROcool-500-Zwart en INTEL-I5-7600K. Koeler past goed. Goed kijken wat de "SPARE-PARTS" zijn die je niet nodig hebt. Erg stille koeler die ik voor 18,49 euro bij Amazon.de heb gekocht (met de actie 10 euro korting bij 40 euro besteding). Echt een topper. Zeer tevreden.
Ter vervanging van de intel koeler voor mijn i3 4150 gekocht. Een stuk minder geluid is wel zo prettig! Tot nu toe zeer tevreden mee.