De Asus GTX 1080 Ti Strix OC is een strak ogende videokaart, maar laat de looks je niet van de wijs brengen. De kaart is de snelste die op dit moment te krijgen is. 4K gamen is geen probleem. Minpunten zijn de prijs en verkrijgbaarheid.
De ASUS ROG Strix GTX 1080 Ti doet monden laten opvallen. Dikke prestaties onder geweldige koelprestaties en geluidsproductie. De GTX 1080 moet écht plaats vrij maken als het om hogere resoluties gaat. De GTX 1080 Ti is meedogenloos!
De GTX 1080Ti laat weinig over van de 1070 en 1080. Als eerste GTX 1080 Ti in huis mag ASUS ook de lat leggen, en die leggen ze enorm hoog met de dikke uitstraling, brute prestaties, en vooral ook een indrukwekkend lage geluidsproductie. Zonder twijfel een prachtige kaart.
De GTX 1080 Ti van asus is een geweldige kaart. Het is een van de duurste maar dit geeft hij zeker weer in zijn prestaties.
Deze videokaart heb ik altijd een van de mooiere kaarten gevonden. Nooit problemen met deze kaart gehad en nu hij in de pc van mijn zusje zit gaat hij nog steeds mee alsof hij nieuw is.
Zelfs in 2023 nog steeds een goed presterende videokaart. Draait alle competitive games zonder problemen.
hele mooie kaart, blijft redelijk stil als je een goede airflow in je case heb.
Beest van een kaart en ik ga niet upgraden naar de 2080ti, als ik meer performance wil koop ik gewoon een 2e, het enige nadeel wat ik heb ondervonden is dat het een 2,5 slot kaart is waardoor hij behoorlijk kan saggen
Geweldige kaart! Haalt op 1080p of op 2560x1080 vrijwel alle games goed speelbaar (>60fps) op Ultra settings. Voor 4K zullen af en toe een aantal settings moeten worden teruggeschroefd.
Trotse eigenaar van deze super snelle kaart. Aangeschaft voor de hoofdprijs in de eerste week na de release in Nederlandse webshops.
Presteert werkelijkwaar super! Speel vrijwel alle games in 4K op high-settings. Sommige zelfs op ultra (Fortnite). Dit zonder onder de 60 FPS te komen.
Prachtige (maar vooral lange) videokaart met de beste specs (op de Titan reeks na) voor de consument. Helaas is de verkrijgbaarheid soms vervelend i.v.m. de BTC/ETH mining gekte. Voordelen o.a. zijn GeForce Experience, fans die bij idle helemaal niets doen, vrij stil, 11gb ddr5
Monsterprestaties
Uitstekende versie van de 1080 ti. Als je genoeg ruimte in je computer hebt met veel lucht is deze kaart perfect.
Na lang twijfelen tussen de gewone 1080 en 1080ti, toch voor de ti gegaan. Op de coil whine na, een super kaart! Slacht alle games moeiteloos! Nu 2 weken in bezit.
Coil whine in deze prijscategorie vind ik echter onacceptabel!
Prachtige kaart die indrukwekkend presteert. Gigantische OC uit de fabriek van bijna 2000Mhz. Als hij eenmaal draait is hij relatief stil. Maar rond het punt van actief (55ºC) knallen de ventilatoren steeds omhoog. Daarnaast heb ik er 2 besteld (verschillende batches), die allebei een defecte koeler hadden.
Van een normale 1080 overgestapt naar deze kaart, man man man, wat een beest is deze kaart! Hij kan alles aan wat je hem geeft, heel erg koel en toch stil, geweldig uiterlijk!
Prima videokaart. Leuke RGB-effecten i.c.m. mijn Asus ROG Strix X99 Gaming.
Zie uitgebreide reviews voor prestaties. Ik game op 2560x1440 met alles op Ultra. Nooit een framerate onder de 60 in welke game dan ook. Niet goedkoop, maar het is high-end hardware en ik heb het er voor over.
Werkelijk een beest van een kaart. Zelfs de Asus Strix 1080 OC valt in het niets. Trekt wel aanzienlijk meer stroom in vergelijking met de 1080, maar de prestaties liegen er niet om. Daarnaast ook nog eens muisstil met superieure koelprestaties. Duur maar zijn geld meer dan waard.
Ik ben van een FE 1080 naar dit monster overgestapt, wat een grote kaart is dit. Daar moet je goed rekening mee houden. De koeling is duidelijk beter dan die van een FE. Je hoort het monster vrijwel niet en op 1936 mhz wordt het geheel 75-78 graden.
Deze videokaart blinkt uit door zijn degelijke bouwkwaliteit, stille ventilators (stil bij idle tot medium belasting) en prima prestaties! Reken op een constante 1950Mhz GPU clock onder belasting bij max. 68 graden.
Wat mij betreft een aanrader!