Gemiddelde gebruikersscore
Uitstekend gebouwd, uitermate comfortabel voor mensen met een gemiddeld tot wat groter hoofd, en een opvallende neutrale doch capabele weergave; een keurige headset. Er gaat slechts één ding fout: 60 euro meerprijs voor een beperkt interessante USB geluidskaart is lastig verteren, de HyperX Cloud Revolver (non-S) lonkt..
Zelf gebruik ik de headset al ruim 6 maanden. Het heeft erg veel voordelen o.b.v. kwaliteit, prestaties ect. Maar de nadelen komen ook dagelijks terug. Wel in de aanbieding gekocht voor 90 euro. Dan is dit een 5/5 onder de 130 euro ook. Boven die prijs is een 4/5.
Lang getwijfeld tussen verschillende gamingheadsets, uiteindelijk toch voor deze gekozen. Het geluid ben ik tevreden over, de microfoon kwaliteit is ook goed en de headphone zit goed. De kabel blijft helaas wel vervelend en de surround sound optie gebruik ik niet, deze geeft een heel raar effect.
Prima gaming headset die in mijn ervaring kwa 7.1 geluidskwaliteit niet onderdoet voor een Astro A50 voor de helft van de prijs.