Veel kinderziektes, maar veel wordt opgelost na updaten BIOS. Daarbij prima strak gamerdesign.
Heel erg leuke moederbord voor een relatief lage prijs, ben er erg tevreden over.
Prachtig Design, Hij werkt gewoon fantastisch
Dit is een geweldig product heel veel mensen denken dat het moederbord heel veel problemen geeft, bijv. met de RAM dit ligt overigens helemaal niet aan het moederbord maar aan de cpu zelf ryzen is nog niet helemaal compatible maar sinds de laatste Radeon Bios update werkt ie gewoon perfect.
Goed moederbord werkt ook alleen had wat kleine probleempjes met het geluid
Tijdelijk test moederbord. Fors lagere overklok mogelijk dan met een MSI B350 Tomahawk moederbord (Ryzen 3 1200). Komt vermoedelijk door de slechtere stroomvoorziening, slechts 3 power phases.
Slechts 3.6GHz mogelijk zonder lock-ups (met de processor is 3.9GHz mogelijk, met veilige voltages)
Erg mooi moederbord met voldoende features voor een goede prijs. Komt nog met enige regelmaat een bios update beschikbaar. Met de laatste bios update ook eindelijk stabile op 3200. Stabiel draaiende met een Ryzen 1600.
Verschrikkelijk onbetrouwbaar moederbord. Ik heb dit moederbord 2 maal moeten terugsturen omdat ie het niet deed. Moederbord poste gewoon niet. Kan dit moederbord niet aanraden.
Ik zocht een goedkoop AM4 moederbordje, en kwam al snel hierop terecht, ik was verrast dit te zien voor deze prijs, het moederbord ziet er écht goed uit en heeft veel features die je niet zou verwachten voor deze prijs.
Ik had een mini-ATX bord nodig, had achteraf een ander bord gekozen. Het is wel de vraag of andere Ryzen moederborden het beter doen, natuurlijk.