![]() |
Preview - Asus' moederbord van de toekomst - Met oled, waterkoeling en modulaire i/o Asus heeft op de Computex een bijzonder moederbord laten zien: de Prime Utopia. Het toont wat mogelijk is als de technici van Asus de vrije hand krijgen en geld geen rol speelt. |
De ASUS Prime X370 Pro is een dik bord op zichzelf, voorziet in praktisch alle features voor het grote publiek, en is bovenal ook een hele redelijke combinatie van features, kwaliteit, en prijs.
Kort, maar krachtige review!
Werkelijk top performantie en hopen features aan een relatief zachte prijs.
Mijn vorige 2 moederborden waren ook ASUS en zijn nog steeds in gebruik en ik verwacht ook hier weer een duurzaam product.
Prima bordje voor een schappelijke prijs. prima om casual te gamen met de settings op max.
Mooi moederbord met veel opties en SATA aansluitingen.
Goed moederbord met veel aansluitmogelijkheden. Zelf ben ik niet zo van de toeters en bellen zoals LED verlichting maar dit was gelukkig uitschakelbaar in het BIOS. Nadeel was wel dat je een oudere CPU nodig hebt om het BIOS te updaten.
Voor de prijs.. wow de looks zijn prima mist alleen wel de plastic io kap zoals we nu bijna altijd zien op high end boards.
verder is deze zeer goed uitgerust en zal voor de gewone gebruiker tot de lichte enthousiast meer dan genoeg zijn.
Een prima moederbord. Gekocht ter vervanging van een MSI die maar problemen bleef hebben met het opstarten van een NVME SSD. Sindsdien geen problemen gehad met opstarten of stabiliteit. Wel wat problemen om het ram geheugen op het hoogste xmp profiel te laten draaien, maar uiteindelijk wel gelukt.
in combinatie met een Ryzen 5 1600 gekocht, heerlijk moederbord. goede prijs voor een X370 chipset, las ook goede reviews erover. heb zeven HD's dus die 8 sata poorten komen goed van pas ook, heerlijk geluid via de onboard geluidskaart. Ben er dik tevreden over.
Heel degelijk moederbord met veel features. Na een aantal vrij snel uitgebrachte BIOS updates draait hij als een zonnetje en loopt mijn DDR4 op 3200MHz.
Heerlijk bordje. Niet noodzakelijk, maar luxe opgezet, met allemaal leuke toeters en bellen voor de enthousiast/hobbyist.
Competetief geprijsd binnen z'n categorie, maar voor wie gewoon een werkende computer met overklokmogelijkheden zal een B350 niets tekortkomen, en kan dit moederbord ook snel aan de dure kant zijn...
Asus voor mijn laatste 2 machines en u ook weer en ben na 1 maand draaien nog steeds dik tevreden. Blij de sprong te hebben gewaagd voor Ryzen.
Geen problemen met een Ryzen 1700X en 3200MHz DDR4 (2×8GB); goed te overklokken en geen rare dingen gemerkt.Prima geluid en maar zat aansluitmogelijkheden. Ik heb geen last van de BIOS problemen die anderen beschrijven, mijne kwam gewoon met een recente versie die je eenvoudig kunt upgraden als dat nodig is.
D.O.A. geleverd. Geen POST, alleen maar twee keer BEEP BEEP maar die foutcode staat niet in het boekje. Gaat RMA.
EDIT: Dankzij supersnelle service van Megekko al 2 dagen na het retoursturen een nieuwe in huis. Inmiddels ingebouwd, BIOS geupdatet naar 0604 en alles stabiel. Opgewaardeerd naar 4 sterren.
Goede verhouding prijs en features, subtieler uiterlijk dan veel andere X370 moederborden, een USB Type-C header (voor case front-panel), voldoende aansluitingen en een degelijke afwerking met gun-metal gray heatsinks. Spijtig dat ze er een sticker over plakken bij de onderste, maar die zie je toch niet met twee GPU's.
Dead on arrival en ik blijk helemaal niet de enige te zijn. Bij mij wil het zelf niet eens poweren terwijl hij bij anderen een BIOS heeft die niet werkt op Ryzen 7 CPUs, maar hij moet opgestart worden met een voor het moment onbestaande CPU.Belachelijk dat deze verkocht wordt.